ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο «ανανεωμένος» ΑΠΟΕΛ αντέδρασε και έπεισε!

Ο «ανανεωμένος» ΑΠΟΕΛ αντέδρασε και έπεισε!

Ο ΑΠΟΕΛ έκανε… σεφτές στις νίκες στη φετινή σεζόν με πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΛ, στο ντέρμπι του ΓΣΠ για την τρίτη αγωνιστική. Έβγαλε αντίδραση μετά την κάκιστη εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ, έπεισε τους οπαδούς του και έστειλε ηχηρό μήνυμα ενόψει συνέχειας.

Είναι πραγματικότητα, πως οι μεταγραφές κατά τη διάρκεια της διακοπής βοήθησαν πολύ περισσότερο από το «αρκετά». Ο Ανουάρ ένωνε τις γραμμές, είχε σωστές μεταβιβάσεις, πολλά τρεξίματα ενώ ο Ενσούε ήταν λες και δεν έλειψε μια μέρα και με την ενέργεια του και το πάθος του έδωσε άλλο… αέρα.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είδε με ικανοποίηση την ομάδα του να βελτιώνεται κατά πολύ σε όλες τις γραμμές και στους περισσότερους τομείς. Βέβαια, λίγο έλειψε, οι γαλαζοκίτρινοι να «πληρώσουν» τη δυστοκία των επιθετικών τους, όμως για καλή τους τύχη, αυτό δεν έγινε. Μόνα «μελανά» σημεία αυτό, και η αστοχία από την άσπρη βούλα, όμως δεν μπορούν να «σβήσουν» την εξαιρετική εμφάνιση τους.

Το μεγαλύτερο κέρδος για την ομάδα της Λευκωσίας, είναι ότι έπεισε τους οπαδούς της και έστειλε μήνυμα για τη συνέχεια.

Ωραίες εναλλαγές της μπάλας, κίνηση ανάμεσα στις γραμμές, και πάθος ήταν μερικά από τα πολλά θετικά που κρατάνε στον ΑΠΟΕΛ. Το θέμα τώρα, είναι να συνεχίσει έτσι η ομάδα, με την ίδια θέληση και… δίψα ενόψει του «μακρύ» δρόμου που έχει να διανύσει, για να πετύχει τους στόχους της σε Κύπρο και Ευρώπη.

Ο Ελλαδίτης κόουτς ζήτησε χρόνο και είναι απολύτως λογικό, αφού όπως είπε δεν μπορείς από τη μια μέρα στην άλλη να «φτιάξεις» ομάδα, όσο καλούς ποδοσφαιριστές και να έχεις. Και η πραγματικότητα είναι πως ο ΑΠΟΕΛ έχει πολλή ποιότητα και βάθος.

Με τέτοιες εμφανίσεις, θα δοθεί και όσος χρόνος χρειάζεται, έτσι ώστε να καλυτερέψουν οι γαλαζοκίτρινοι, όχι όμως με τις παρουσίες κόντρα στην ΑΕΚ, που πλέον είναι παρελθόν και «απάντησαν» με τον καλύτερο τρόπο μετά την κάκιστη απόδοση τους στην «Αρένα». Ήταν η αντίδραση που περίμεναν να δουν όλοι στην ομάδα και όπως ήρθε, είναι φυσικά, καλοδεχούμενη.

Το βλέμμα όλων στο στρατόπεδο της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη, στρέφεται πλέον στο ματς της Ευρώπης και κοιτάει με αισιοδοξία το μέλλον, αφού, αν παρουσιαστεί σοβαρός ο ΑΠΟΕΛ δεν θα έχει κανένα πρόβλημα κόντρα στην Καϊσάρ και θα πάρει το εισιτήριο πρόκρισης.

 

The post Ο «ανανεωμένος» ΑΠΟΕΛ αντέδρασε και έπεισε! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top