ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Φτιαγμένοι» από Ηράκλειο, ΚΥΝΗΓΟΥΝ διπλό στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»…

«Φτιαγμένοι» από Ηράκλειο, ΚΥΝΗΓΟΥΝ διπλό στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»…

Το πρόγραμμα –φωτιά του Απόλλωνα, περιλαμβάνει σήμερα ντέρμπι με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Είναι περιττό να αναλύσουμε, πόσο ψηλό είναι το εμπόδιο που θα βρουν μπροστά τους οι παίχτες του Σωφρόνη Αυγουστή. Είναι ψυχολογικά ανεβασμένη η ομάδα, ύστερα από το… ξεμπέρδεμα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο πριν τρεις μέρες και την εξασφάλιση εισιτήριου για συνέχιση της ευρωπαϊκής περιπέτειας.

Ενδεχομένως να κάμει… μερικό ροτέϊσιον ο προπονητής του Απόλλωνα. Δεν έχει στη διάθεση του τον Ζοάο Πέδρο, ο οποίος επέστρεψε με μυικό τραυματισμό από την Κρήτη. Υπολογίζεται ο νέος τερματοφύλακας της ομάδας, Αλεξάνταρ Γιοβάνοβιτς. Ωστόσο, κάτω από τα δοκάρια θα διατηρηθεί ο Δημήτρης Δημητρίου. Πιθανότατα να διατηρηθεί η τριάδα στην άμυνα, αποτελούμενη από τους Ρομπέρζ, Γιούστε και Σάλαι. Στην δεξιά πλευρά θα κινείται ο Γιάννης Πίττας, ο οποίος δεν πήγε άσχημα στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον ΟΦΗ. Αριστερά θα καλύψει τη θέση ο Ντιέγκο Αγκίρε. Αν αποφασίσει να τον ξεκουράσει, τότε θα αρχίσει τον Βασιλείου.

Στη μεσαία γραμμή, είναι βαρυφορτωμένοι οι Σακέτι και Ντένιτς. Δεν αποκλείεται να αφήσει έναν εκ των δυο στον πάγκο, δίδοντας φανέλα βασικού στον Χάμπο Κυριάκου. Ο Ρουμάνος Ματέι, ήταν πεσμένος στα δυο τελευταία ματς, δεν αποκλείεται να τον αφήσει εκτός, χρησιμοποιώντας τον Ντιγκινί, πίσω από τους δυο επιθετικούς κορυφής. Χωρίς να αποκλείουμε εντελώς και το σενάριο με Σάσα Μάρκοβιτς. Στην κορυφή της επίθεσης, θα κινούνται οι Νταμπό και Μπένσοπ. Θα βρίσκονται στην αποστολή σήμερα οι δυο νεοφερμένοι Λάρσον και Κατελάρης.

Την Παρασκευή, έμαθαν τον πιθανό αντίπαλο τους στα πλέι οφ του Γιουρόπα Ληγκ, αν περάσουν το εμπόδιο της Πολωνικής Λεχ Πόζναν την προσεχή Τετάρτη. Θα είναι νικητής του ζευγαριού Σαρλερουά- Παρτιζάν εκτός έδρας. Εννοείται ότι θεωρητικά, θα είναι ακόμα πιο σκούρα τα πράγματα για την ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή, αν αποκλείσει τους Πολωνούς στο ΓΣΠ. Φυσικά παίρνουν με τη σειρά τα παιχνίδια, σήμερα αυτό που τους ενδιαφέρει πρωτίστως είναι να βρουν τον τρόπο να «σπάσουν» την έδρα της Ανόρθωσης.

The post «Φτιαγμένοι» από Ηράκλειο, ΚΥΝΗΓΟΥΝ διπλό στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top