ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ατυχής συγκυρία που… ευνόησε την ΑΕΛ στο παιχνίδι με την Καρμιώτισσα

Η ατυχής συγκυρία που… ευνόησε την ΑΕΛ στο παιχνίδι με την Καρμιώτισσα

Για δεύτερο σερί παιχνίδι, η γκαντεμιά κτύπησε την πόρτα της ΑΕΛ, αφού έχασε ακόμα δύο παίκτες με τραυματισμούς.

Συγκεκριμένα, στο παιχνίδι πρωταθλήματος του Σαββάτου (19/09) με αντίπαλο την Καρμιώτισσα, τραυματίστηκαν οι Έουλερ και Τόρες και έγιναν αναγκαστικές αλλαγές.

Θυμίζουμε ότι στο ματς κυπέλλου της περασμένης Τετάρτης (16/09) απέναντι στην Ομόνοια Ψευδά, ο Ντούσαν Κέρκεζ έχασε ακόμα δύο παίκτες, αφού τραυματίστηκαν οι Ανδρέας Αβραάμ και Μαϊντεβατς!

Έτσι, σε ένα τριήμερο, ο κόουτς της ΑΕΛ είδε τις επιλογές του να μειώνονται κατά τέσσερις, δημιουργώντας του δυνατό “πονοκέφαλο” ενόψει της συνέχειας, παρά το γεγονός ότι έχει γεμάτο ρόστερ για να καλύπτει οποιοδήποτε κενό προκύπτει στην πορεία.

Να σημειωθεί πάντως, ότι στο ματς με την Καρμιώτισσα, αυτή η ατυχής συγκυρία ευνόησε εν τέλει την ΑΕΛ στον αγωνιστικό χώρο, αφού οι αντικαταστάτες τους είχαν εξαιρετική παρουσία, ενώ και η εσωτερική κίνηση που έγινε στην πρώτη αναγκαστική αλλαγή, αποδείχθηκε κομβική στο Β΄ ημίχρονο!

Συγκεκριμένα, ο Έουλερ πέρασε εκτός αγώνα στο 32΄. Στο διάστημα που αγωνίστηκε, ταλαιπωρήθηκε αφάνταστα από τον “δαιμόνιο” Μόμο Σάσι, όμως μετά την αποχώρηση του και την είσοδο του Σάντος, ο Χάρης Κυριάκου μεταφέρθηκε στο αριστερό άκρο της άμυνας και… “έσβησε” τον παίκτη της Καρμιώτισσας, ο οποίος στο Β΄ ημίχρονο ήταν “άφαντος”. Επίσης, ο Σάντος που αγωνίστηκε στο δεξί άκρο της άμυνας, είχε πολύ καλή παρουσία!

Ακόμη στο Β΄ ημίχρονο, ο Τόρες στάθηκε ξανά άτυχος, αφού πέτυχε ένα θαυμάσιο γκολ στο 56΄ με το οποίο έδωσε το προβάδισμα στην ΑΕΛ με 2-1, αλλά δύο λεπτά αργότερα αντικαταστάθηκε λόγω ενοχλήσεων στη φάση που σκόραρε.

Ο Ριέρα όμως που πήρε τη θέση του, είχε εξαιρετική απόδοση, δίνοντας άλλη πνοή στο μεσοεπιθετικό κομμάτι και μετρώντας μία ασίστ, στο γκολ που πέτυχε ο Μαέ στο 87΄ και καθάρισε το παιχνίδι, αλλά και μία τρομερή πάσα στον Ντανίλο στο 71΄, τον οποίο έβγαλε απέναντι από τον Καϊρίνο, αλλά ο κίπερ της Καρμιώτισσας πραγματοποίησε σωτήρια επέμβαση και κράτησε το 2-1!

The post Η ατυχής συγκυρία που… ευνόησε την ΑΕΛ στο παιχνίδι με την Καρμιώτισσα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top