Τελέστηκε το μνημόσυνο των ηρώων της ΕΟΚΑ, Κουτσόφτα, Παναγίδη και Μαυρομμάτη

Τελέστηκε το μνημόσυνο των ηρώων της ΕΟΚΑ, Κουτσόφτα, Παναγίδη και Μαυρομμάτη

Τελέστηκε Κυριακή στον ιερό ναό Παναγίας Οδηγητρίας στο Παλαιομέτοχο το μνημόσυνο  των απαγχονισθέντων ηρώων της ΕΟΚΑ, Μιχαήλ Κουτσόφτα, Ανδρέα Παναγίδη και Στέλιου Μαυρομμάτη. 

Ανακοίνωση της Δημάρχου Λευκονοίκου αναφέρει ότι "ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγος, Δημόκριτος Ζερβάκης, τίμησε τους ήρωες μας με έναν εξαίρετο επιμνημόσυνο λόγο, πατριωτικό και συνάμα εμπνευσμένο".

"Τον ευχαριστούμε από καρδιάς" συνεχίζει η Δήμαρχος, Ζήνα λυσάνδρου Παναγίδη.

Στο μνημόσυνο παρέστησαν ο Διοικητής της ΕΛΔΥΚ, εκπρόσωποι κομμάτων, βουλευτές, η Δήμαρχος Λευκονοίκου,  ο κοινοτάρχης Παλαιομετόχου, στρατιωτικοί και πλήθος κόσμου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου στην Κύπρος εξελίσσεται σε μια από τις πιο απρόβλεπτες των τελευταίων ετών. Το πολιτικό σύστημα δείχνει να μεταβαίνει σε μια νέα φάση, όπου η σταθερότητα των προηγούμενων δεκαετιών δίνει τη θέση της σε έντονη ρευστότητα και αυξημένο ανταγωνισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE