ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Της άνοιξε για τα καλά η όρεξη για «σεντόνι» και «αστέρια» και είναι ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ για το πρώτο βήμα!

Της άνοιξε για τα καλά η όρεξη για «σεντόνι» και «αστέρια» και είναι ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ για το πρώτο βήμα!

Μπροστά στη μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας της βρίσκεται η Ομόνοια, η οποία αφού έχει κλειδώσει τη συμμετοχή της στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, κυνηγά το μεγάλο όνειρο, την είσοδο της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία της!

Το βράδυ της Τετάρτης (23/09, 22:00) στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, θα κοντραριστεί με τον Νταμπλούχο Ελλάδος Ολυμπιακό Πειραιώς, στην πρώτη μεταξύ τους μονομαχία για τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και στόχος είναι το αποτέλεσμα εκείνο που θα αφήνει… ορθάνοιχτη την υπόθεση πρόκριση ενόψει του επαναληπτικού στο ΓΣΠ την επόμενη Τρίτη (29/09, 22:00).

Οι Πειραιώτες είναι σίγουρα το φαβορί, όμως φαβορί ήταν και η Λέγκια και ο Ερυθρός Αστέρας και η Ομόνοια διέψευσε τα προγνωστικά. Το ίδιο φιλοδοξεί να κάνει και τώρα, έχοντας τρομερή αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία στα ύψη από τα τελευταία νικηφόρα αποτελέσματα.

Ο Χένινγκ Μπεργκ ο οποίος ξεκούρασε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ όλους όσοι αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα και δικαιώθηκε για την επιλογή του, έχει προετοιμάσει την ομάδα του για μία ακόμη μάχη και προχώρησε σε πλήρη ανάλυση των “ερυθρολεύκων”, προτού ανακοινώσει στους παίκτες του τα πλάνα του για το παιχνίδι.

Λογικά ομιλούντες, θα παρατάξει την ενδεκάδα που κατέβασε στο νοκ-άουτ ματς με τον Ερυθρό Αστέρα, όμως επειδή με τον Νορβηγό τεχνικό δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος, κρατάμε και μία… “πισινή”!

Θεωρείται δεδομένο ότι θα δώσει βαρύτητα στο ανασταλτικό κομμάτι, για να περιορίσει τα ατού του Ολυμπιακού από τη μέση και μπροστά και ειδικά τους Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί, αλλά και τον Φορτούνη που σύμφωνα με τα “ερυθρόλευκα” ρεπορτάζ, αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού, ενώ είναι αυτονόητο πως δεν θα περιοριστεί μόνο στο πως θα κρατήσει το μηδέν παθητικό, αλλά θα ψάξει και το εκτός έδρας γκολ, είτε με αντεπιθέσεις, είτε από κάποια στατική φάση ή με… οποιονδήποτε άλλο τρόπο.

Βέβαια, αν η Ομόνοια δεχθεί γκολ, ειδικά στο Α΄ ημίχρονο, το αρχικό πλάνο αναμένεται να διαφοροποιηθεί, αφού ακόμα και η ήττα με το “στενό” 1-0, θα είναι αρνητικό αποτέλεσμα, αλλά αυτά θα τα δούμε κατά τη διάρκεια του αγώνα…

Η προετοιμασία του “τριφυλλιού” ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης (22/09), με προπόνηση που διεξήχθη στο γήπεδο “Καραϊσκάκη”.

Θυμίζουμε τους παίκτες που θα έχει στη διάθεση του ο Μπεργκ για αυτό το μεγάλο παιχνίδι: Παναγή, Φαμπιάνο, Κυριακίδης, Κίκο, Λουφτνερ, Χούμποτσαν, Λέζιακς, Λανγκ, Παναγιώτου, Κούσουλος, Μαυρίας, Γκόμες, Γκόμεθ, Τζιωνής, Χαραλάμπους, Σενέ, Μποτεάκ, Παπουλής, Ντούρις, Τιάγκο, Λοϊζου, Κακουλλής, Ασάντε.

The post Της άνοιξε για τα καλά η όρεξη για «σεντόνι» και «αστέρια» και είναι ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ για το πρώτο βήμα! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Κατοικίες «τυλίχθηκαν» στις φλόγες από αναμμένο καντήλι και κερί

Σήμερα η ένσταση Οδυσσέα στο αίτημα Σαββίδη για παύση του - Πολυσέλιδη η έκθεση

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Βρέθηκε εκτός δρόμου, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε όχημα - Τραυματίστηκαν 5 πρόσωπα - Η κατάσταση της υγείας τους  

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Φορτηγό συγκρούεται με αυτοκίνητο και κρέμεται στο κενό από γέφυρα στις ΗΠΑ - Ο τρόμος της οδηγού

Μενίδι: «Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω» - Η κυνική ομολογία του δολοφόνου της 40χρονης - Βίντεο



Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Το ζήτημα της Συρίας και η επαναξιολόγηση του καθεστώτος περιοχών της χώρας, θα βρεθούν σήμερα στο επίκεντρο της Υπουργικής Συνόδου για το μεταναστευτικό, το οποίο πραγματοποιείται στη Λευκωσία με πρωτοβουλία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στη Σύνοδο θα συμμετάσχουν υπουργοί και αξιωματούχοι από την Ελλάδα, την Τσεχία, την Αυστρία, την Πολωνία, τη Δανία, την Ιταλία και τη Μάλτα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top