ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γκαζωμένος ο Απόλλωνας, ετοιμάζεται για νέα νίκη που θα τον φέρει ένα βήμα από τους ομίλους!

Γκαζωμένος ο Απόλλωνας, ετοιμάζεται για νέα νίκη που θα τον φέρει ένα βήμα από τους ομίλους!

Με φόρα από τα δύο σερί σπουδαία διπλά σε “Γεντί Κουλέ” και “Αντώνης Παπαδόπουλος” ο Απόλλωνας, ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Πολωνική Λεχ Πόζναν το βράδυ της Πέμπτης (23/09, 19:00) στο ΓΣΠ, σε μονό παιχνίδι που θα κρίνει την πρόκριση στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Η Λεμεσιανή ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση, παρότι ακόμα έχει αρκετά περιθώρια βελτίωσης, η ψυχολογία της είναι στα ύψη μετά τις νίκες απέναντι σε ΟΦΗ και Ανόρθωση και άπαντες αισιοδοξούν ότι αν παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητες τους, θα κερδίσουν και τη Λεχ Πόζναν, η οποία είναι μεν καλή ομάδα, αλλά στα μέτρα του Απόλλωνα και θα βρεθούν ένα μόλις βήμα μακριά από τους ομίλους της διοργάνωσης.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή πέρασε και αυτή την αντίπαλο από “σκανάρισμα”, προτού αποφασίσει για το αγωνιστικό του πλάνο, το οποίο θα έχει σίγουρα κάποιες αλλαγές, σε σχέση με το ντέρμπι απέναντι στην Ανόρθωση.

Παράλληλα, ο Κύπριος τεχνικός στην ομιλία του προς τους παίκτες για το παιχνίδι, έκανε λεπτομερή ανάλυση του παιχνιδιού του αντιπάλου με βάση τα όσα έχει δει στα φετινά του παιχνίδια, αλλά και για τα δυνατά και αδύνατα σημεία του, ζητώντας μεταξύ άλλων, συγκέντρωση καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα, πειθαρχία στο πλάνο και στην τακτική, αλλά και υπομονή, ειδικά αν το ματς αρχίσει να “στραβώνει”.

Εκτός πλάνων για το ματς με τους Πολωνούς, είναι οι Γιούστε, Χάμπος Κυριάκου και Πέδρο. Αντίθετα, υπολογίζεται ο τερματοφύλακας Γιοβάνοβιτς που δεν αποκλείεται να κάνει ντεμπούτο, ενώ οι Κατελάρης και Λάρσον θα έχουν μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας και διεκδικούν θέση βασικού, ειδικά ο δεύτερος.

The post Γκαζωμένος ο Απόλλωνας, ετοιμάζεται για νέα νίκη που θα τον φέρει ένα βήμα από τους ομίλους! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top