ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ– ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανακοινώθηκαν νέα μέτρα - Κλείνουν τα περίπτερα τα μεσάνυχτα

ΕΛΛΑΔΑ– ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανακοινώθηκαν νέα μέτρα - Κλείνουν τα περίπτερα τα μεσάνυχτα

Τα περίπτερα και άλλα καταστήματα λιανικής πώλησης θα κλείνουν στις δώδεκα το βράδυ και θα ανοίγουν στις πέντε το πρωί στην Ελλάδα.

Η κυβέρνηση αποφάσισε τoν περιορισμό λειτουργίας καταστημάτων λιανικού πώλησης από τις δώδεκα το βράδυ μέχρι τις πέντε το πρωί, ενώ από το μέτρο εξαιρούνται τα βενζινάδικα και τα φαρμακεία, τόνισε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για την εξέλιξη της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας.

«Είναι ξεκάθαρο ότι βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο σημείο. Το πώς θα εξελιχθεί η πανδημία, εξαρτάται απ' όλους. Η Πολιτεία παρακολουθεί στενά. Ιδιαίτερη προσοχή δίνουμε, η κυβέρνηση αποφάσισε τον περιορισμό λειτουργίας καταστημάτων όπως περίπτερα και μίνι μάρκετ από τα μεσάνυχτα έως τις πέντε το πρωί στην Αττική. Από το μέτρο εξαιρούνται τα φαρμακεία και τα βενζινάδικα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χαρδαλιάς.

Όπως εξήγησε οι περιοχές που αφορά το συγκεκριμένο μέτρο αφορά την Αττική και τις περιοχές που είναι σε καθεστώς ειδικών περιοριστικών μέτρων, δηλαδή σε Ημαθία, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία, Χαλκιδική, Χανιά, Ηράκλειο, Ζάκυνθο, Λέσβο και Μύκονο.

«Υπάρχει ιδιαίτερο φορτίο στο κέντρο της Αθήνας και σε συγκεκριμένες περιοχές. Υπάρχουν μέτρα που εφαρμόζονται ήδη με ελέγχους και αυστηρές ιχνηλατήσεις ιδιαίτερα στο κομμάτι των στενών επαφών. Είμαστε σε καθημερινή συνεργασία με τον δήμο Αθηναίων και οι πρωτοβουλίες θα φέρουν αποτέλεσμα. Πρέπει όλοι οι κάτοικοι της Αττικής να εφαρμόσουν τα μέτρα», επεσήμανε ακόμη ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.

Πηγή: ethnos.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top