ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπράιτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Απίθανο φινάλε – Το σφύριγμα της λήξης έγινε πέναλτι και… απόδραση στο 90+9′ (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπράιτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Απίθανο φινάλε – Το σφύριγμα της λήξης έγινε πέναλτι και… απόδραση στο 90+9′ (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίθανο φινάλε στο ματς της Μπράιτον με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους Κόκκινους Διαβόλους να κερδίζουν πέναλτι… μετά το τελευταίο σφύριγμα και να πετυχαίνουν το πιο αργοπορημένο νικητήριο γκολ της διοργάνωσης στο 90+9′.

Σενάριο από αυτά που δύσκολα γράφονται σε ποδοσφαιρική αναμέτρηση συνέβη στο φινάλε του Μπράιτον-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους Κόκκινους Διαβόλους εν τέλει να «χαμογελούν»

Παρά το γεγονός ότι η Μπράιτον είχε πέντε (!) δοκάρια σε ολόκληρο το ματς και πέτυχε τη ισοφάριση στο 90+5′, μοιάζοντας να έχει σώσει τον βαθμό που δικαιούταν, η τύχη έπαιξε «τρελό» παιχνίδι υπέρ της Γιουνάιτεντ.

Κι εκεί που όλοι νόμιζαν ότι αυτό θα ήταν το τελικό αποτέλεσμα ο ρέφερι είχε αντίθετη άποψη. Αφού πρώτα σφύριξε για τελευταία φορά, στη συνέχεια μετά από διαμαρτυρίες κατευθύνθηκε στο μόνιτορ του VAR για να εξετάσει την τελευταία φάση. Ο Μοπέ μετά από κεφαλιά του Μαγκουάιρ, βρήκε την μπάλα με το χέρι κι έτσι καταλογίστηκε (σωστά) πέναλτι για τους φιλοξενούμενους.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπρούνο Φερνάντες, ο οποίος κι ευστόχησε για το τελικό αποτέλεσμα 3-2 υπέρ της Γιουνάιτεντ, μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα!

Δείτε το βίντεο:

 

gazzetta.gr

The post Μπράιτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Απίθανο φινάλε – Το σφύριγμα της λήξης έγινε πέναλτι και… απόδραση στο 90+9′ (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top