ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι ΛΟΓΟΙ της ήττας και η ΣΥΖΗΤΗΣΗ για το ρόστερ…

Οι ΛΟΓΟΙ της ήττας και η ΣΥΖΗΤΗΣΗ για το ρόστερ…

Ο Ντούσαν Κέρκεζ δήλωσε μετά το ματς, ότι άξιζε να κερδίσει η δική του ομάδα. Εμείς λέμε, τουλάχιστον, άξιζε να μην χάσει η ομάδα της Λεμεσού.

Φανέρωσε περισσότερες αρετές στο γήπεδο, έφτιαξε πιο πολλές φάσεις από την αντίπαλο της, αλλά στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντοτε ο καλύτερος.

Ουσιαστικά η ίδια η ΑΕΛ έβαλε την αντίπαλο της μέσα στο παιχνίδι, αφού κόστισε ακριβά η αποτυχημένη έξοδος του Βοζίνια, στην φάση πριν ο Μακρής ισοφαρίσει σε 1-1 (τον τιμά τον Κύπριο διεθνή επιθετικό ότι σεβάστηκε το ψωμί που έφαγε για μια σεζόν στην ομάδα και δεν το πανηγύρισε).

Όπως κυλούσε το ματς, μάλλον μόνο με τέτοιο τρόπο θα κατάφερναν οι γηπεδούχοι να βάλουν γκολ. Ήταν αναμενόμενο στην επανάληψη, να «φτιαχτεί» ψυχολογικά η ομάδα της Λάρνακας.

Οι γαλαζοκίτρινοι και στην επανάληψη δημιούργησαν αρκετές φάσεις. Όμως, το πρόβλημα τους, ήταν ότι δεν μπόρεσαν να… κουμαντάρουν μερικούς παίχτες – κλειδιά της ΑΕΚ (κυρίως τον σούπερ-killer Tρισκόφσκι), όπως έγινε στη φάση του δεύτερου γκολ.

Πάντως από την ΑΕΛ του δευτέρου ημιχρόνου, ξεχωρίσαμε τον Κροάτη Μπάμπιτς, ο οποίος έκανε ντεμπούτο στο πρωτάθλημα. Έκανε ένα ωραίο γυριστό κοντά στο φινάλε, αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Είχε σωστές τοποθετήσεις στην αντίπαλη περιοχή, όπως τον είδαμε, πιστεύουμε ότι στην πορεία θα είναι πιο παραγωγικός από τον Μάε. Ο τελευταίος είναι καλύτερος με τη μπάλα στα πόδια, αλλά η επαφή του με τα αντίπαλα δίχτυα δεν είναι τόσο στενή.

Γίνεται συζήτηση μεταξύ των οπαδών της ΑΕΛ, για τον τρόπο που «δομήθηκε» το ρόστερ στη φετινή σεζόν. Μιλούν για την απουσία (πολλών) καθαρόαιμων ακραίων επιθετικών και ότι «φορτώθηκαν» ιδιαίτερα οι επιλογές για τον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Τούτο έχει κάποια βάση, όμως δεν πρέπει να τους διαφεύγει, ότι απουσίαζαν τουλάχιστον τρεις παίχτες που αγωνίζονται στα φτερά. Οι Αβραάμ, Τόρρες και Μαϊντεβατς. Έλειπε κι ο Γκαζαριάν, ωστόσο έχουν απωλέσει αρκετοί την εμπιστοσύνη τους από πέρσι, για τον Αρμένιο διεθνή.

Διερωτόνταν πολλοί το Καλοκαίρι, γιατί η διοίκηση δεν εξάντλησε όλα τα περιθώρια να αποδεσμεύσει τον παίχτη, αφού φάνηκε από πέρσι, πως το μυαλό του δεν ήταν στη μπάλα, αλλά κάπου αλλού. Καθόλου τυχαίο δεν είναι ότι του… κολλήθηκε το προσωνύμιο του “τουρίστα”.

The post Οι ΛΟΓΟΙ της ήττας και η ΣΥΖΗΤΗΣΗ για το ρόστερ… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top