Νέοι Α’ Κατηγορίας: Τρίτη σερί νίκη για Ανόρθωση, ΑΕΛ και Νέα Σαλαμίνα

Νέοι Α’ Κατηγορίας: Τρίτη σερί νίκη για Ανόρθωση, ΑΕΛ και Νέα Σαλαμίνα

Με την αναμέτρηση της Καρμιώτισσας Πολεμιδιών με τον Ερμή Αραδίππου ολοκληρώθηκε η 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Α’ Κατηγορίας.

Η Καρμιώτισσα επικράτησε με 6-0 και έφτασε στους έξι βαθμούς. Σκόραραν οι Δημητρίου (17′), Χρυσοστόμου (29′, 41′), Κωνσταντίνου (47′), Γενεθλίου (68′) και αυτογκόλ στο 80ο λεπτό.

Μετά από τρεις αγωνιστικές το απόλυτο έχουν να επιδείξουν Ανόρθωση, ΑΕΛ και Νέα Σαλαμίνα και ακολουθούν με 6 βαθμούς Καρμιώτισσα Πολεμιδιών, ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια Λευκωσίας.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής:

Εθνικός Άχνας – Απόλλων 1-7
Ομόνοια Λευκωσίας – ΑΕΚ 3-0
ΑΠΟΕΛ – Πάφος FC 5-1
ΕΝ Παραλιμνίου – Ανόρθωση 1-6
Άρης – ΑΕΛ 0-3
Ολυμπιακός – Νέα Σαλαμίνα 2-3

The post Νέοι Α’ Κατηγορίας: Τρίτη σερί νίκη για Ανόρθωση, ΑΕΛ και Νέα Σαλαμίνα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

Το κινητό τηλέφωνο του θύματος φαίνεται πως αποτέλεσε το κρίσιμο στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση και τελικά στην «αποκάλυψη» του καθ’ ομολογία δράστη στην υπόθεση της δολοφονίας του 22χρονου Sahruar Ahmed Emon, φοιτητή από το Μπαγκλαντές, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τις 12 Ιουνίου.