ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ από διοικητικό στέλεχος ομάδας Α΄ κατηγορίας γιατί δεν ανακοινώνονται τα ονόματα των παικτών που είναι θετικοί στον κορωνοϊό

ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ από διοικητικό στέλεχος ομάδας Α΄ κατηγορίας γιατί δεν ανακοινώνονται τα ονόματα των παικτών που είναι θετικοί στον κορωνοϊό

Στις δηλώσεις που παραχώρησε ο αντιπρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Γιάννος Χρυσοστόμου, τη Δευτέρα στον «Active» τοποθετήθηκε και εάν θα πρέπει να ανακοινώνονται από τις ομάδες τα ονοματεπώνυμα των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορωνοϊού ή όχι.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν περί τούτου:

Τι σας έχουν πει σχετικά με τη δημοσιοποίηση ή όχι των ονομάτων που είναι φορείς του ιού; «Υπάρχει ο νόμος προστασίας προσωπικών δεδομένων. Το σωματείο μας το εφαρμόζει και αποτελεί ποινικό αδίκημα να δώσουμε στη δημοσιότητα ονόματα φορέων».

Δηλαδή ο Ολυμπιακός Πειραιώς, η Μπαρσελόνα, η Μίλαν που το κάνουν παραβιάζουν το νόμο; «Μπορεί να έχουν δώσει γραπτή εξουσιοδότηση οι ποδοσφαιριστές στα σωματεία για να το κάνουν».

Όμως δεν θα ήταν πιο ορθό να ανακοινώνονται τα ονόματα; Να ξέρουμε βρε παιδί μου αν ήρθαμε σε επαφή με έναν αθλητή ή με έναν συνάδελφο που νόσησε να είμαστε προσεχτικοί να μην μεγαλώσουμε την αλυσίδα… «Αυτά τα ερωτήματα νομίζω πρέπει να τεθούν στην Επίτροπο Προστασίας προσωπικών δεδομένων. Αυτό που έχω διαπιστώσει είναι ότι δεν είναι εύκολο σε κάποιο που ανακοινώνεις ότι είναι φορέας του κορωνοϊού. Το έχουμε ζήσει εμείς και σας λέω ότι είναι πολύ δύσκολο να λες σε κάποιον να μπει σε καραντίνα και να θυμηθεί τις επαφές όλες που είχε τις τελευταίες μέρες».

Διαβάστε επίσης: 

Νέα Σαλαμίνα: Επιπλοκή και ένα άτομο στο νοσοκομείο αναφοράς – «Προληπτικά…»

Yπάρχουν ΛΟΓΟΙ για ανακοίνωση των ονομάτων…

The post ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ από διοικητικό στέλεχος ομάδας Α΄ κατηγορίας γιατί δεν ανακοινώνονται τα ονόματα των παικτών που είναι θετικοί στον κορωνοϊό appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαίωσε γιατί είναι η βασίλισσα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι επικράτησε με 2-0 της Ντορντμουντ στον τελικό του Champions League και σήκωσε στον ουρανό του Γουέμπλεϊ το 15ο τρόπαιο της!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top