ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Μίλησε και για το περιβόητο Ομόνοια-Ντιναμό του 2014 – «Θυμάμαι…» (ΒΙΝΤΕΟ)

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Μίλησε και για το περιβόητο Ομόνοια-Ντιναμό του 2014 – «Θυμάμαι…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ματιέ Βαλμπουένα μίλησε στη συνέντευξη τύπου του Ολυμπιακού Πειραιώς ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Ομόνοια για τον πλέι οφ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στις δηλώσεις του ο ποδοσφαιριστής των «ερυθρολεύκων» πήρε τον χρόνο πίσω και μίλησε και για το παιχνίδι της Ομόνοιας απέναντι στην Ντιναμό το 2014, όπου τότε ήταν αντίπαλος των «τριφυλλοφόρων».

«Είναι αλήθεια πως είναι τα γενέθλια μου. Θέλουμε όλοι την πρόκριση. Να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Το κλειδί του αγώνα να κάνουμε τη δουλειά μας. Κερδίσαμε με 2-0 όμως δεν μπορούμε να εφυσηχάσουμε. Είδαμε και στο πρώτο ημίχρονο του πρώτου αγώνα πως είναι μια δυνατή ομάδα. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε στον αντίπαλο να πιστέψει πως μπορεί να κερδίσει» το αρχικό σχόλιο Βαλμπουένα για το αυριανό παιχνίδι.

Για το τι θυμάται από την πρόκριση κόντρα στην Ομόνοια με την Ντιναμό Μόσχας απάντησε «Θυμάμαι πολύ καλά εκείνη την ημέρα. Ήταν πολύ δύσκολο να προκριθούμε και θυμάμαι την πολύ καυτή ατμόσφαιρα που υπήρχε στο γήπεδο».

Για την αυριανή ρεβάνς με Ομόνοια, με τον Ολυμπιακό να έχει το προβάδισμα με 2-0 που κέρδισε την περασμένη βδομάδα: «Όλοι ξέρουμε πως δεν είναι τόσο εύκολο να περάσει κανείς στο Champions League. Δεν είναι μόνο τι κάνεις στο πρωτάθλημα αλλά και τι κάνεις στην Ευρώπη. Να αντιμετωπίσουμε το ματς ως 0-0. Έχουμε ένα μικρό προβάδισμα αλλά να το δούμε έτσι για να πάρουμε αυτό που τόσο επιθυμούμε».

 

 

The post ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Μίλησε και για το περιβόητο Ομόνοια-Ντιναμό του 2014 – «Θυμάμαι…» (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top