ΚΥΠΡΟΣ

Τα δεδομένα με Γκίε και Τουράμ

Τα δεδομένα με Γκίε και Τουράμ

Στον Απόλλωνα προετοιμάζονται για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Λάρνακα και μοναδικό ζητούμενο είναι οι τρεις βαθμοί.

Το «φάρμακο» στις συνεχόμενες απώλειες βαθμών, είναι οι νίκες και όλοι στην ομάδα, είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές και να κατακτήσουν τον πολυπόθητο τίτλο.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η προσοχή στρέφεται στους Γκίε και Τουράμ. Ο Γκίε που απουσίαζε στο ματς με τον Ερμή, κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει το παιχνίδι με την ΑΕΚ και εκφράζεται η αισιοδοξία πως θα είναι έτοιμος.

Σε ότι αφορά τον Τουράμ που ένιωσε ενοχλήσεις το περασμένο Σάββατο και έγινε αναγκαστική αλλαγή, παραμένει αμφίβολος. Ο ποδοσφαιριστής εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις και ο Τον Κάανεν θα πρέπει να περιμένει για να δει αν θα μπορεί να τον χρησιμοποιήσει.

Ρομπέρ, Αγγελή, Αντράντε και Βασιλείου παραμένουν επίσης εκτός. Η τεχνική ηγεσία παραχώρησε ρεπό σήμερα στους ποδοσφαιριστές και η προετοιμασία για το ματς με την ΑΕΚ αρχίζει από αύριο.

Σε μια άλλη εξέλιξη, μήνυμα συσπείρωσης, έστειλε ο αρχηγός Γιώργος Μερκής, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.

Το μήνυμα του:

«Ο Απόλλωνας δεν χωρίζεται σε στρατόπεδα. Ο Απόλλωνας είναι μια γροθιά, διοίκηση, παίκτες και οπαδοί. Όλοι έχουμε κάνει λάθη αλλά όλοι έχουμε τον ίδιο σκοπό και στόχο.   Τον τελευταίο καιρό οι παίκτες δεν είναι στην αγωνιστική κατάσταση που επιθυμεί ο κόσμος του Απόλλωνα και ότι δικαιολογία και να πω δεν έχει σημασία.   Μείνετε όλοι δίπλα στην ομάδα που αγαπάτε, στηρίξτε όποιον έχει σχέση με τον Απόλλωνα ανεξάρτητα με συμπάθειες και προτιμήσεις και κρατήστε μακριά τον πόλεμο που δέχεται η ομάδα μας από βαλτούς αντιαπολλωνίστες.   Όλοι μαζί σαν μια γροθιά, τώρα που μας έχουν ξεγραμμένους να τους αποδείξουμε ότι ο Απόλλωνας είναι μια μεγάλη ιδέα και ότι αυτό που φοβούνται θα το πάθουν. Απόλλων εναντίον όλων».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top