ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΥΡΑ… κατά πάντων από Κίκη Φιλίππου – «Υπήρξε παρασκήνιο, θα τα βγάλουμε όλα – Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι…»

ΠΥΡΑ… κατά πάντων από Κίκη Φιλίππου – «Υπήρξε παρασκήνιο, θα τα βγάλουμε όλα – Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι…»

Ο πρόεδρος του Εθνικού Άχνας, Κίκης Φιλίππου, μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης στον Super Sport FM.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν:

Αρχική τοποθέτηση: «Νιώθουμε απογοητευμένοι, είναι σεβαστή η απόφαση. Στα θέματα υγείας, όμως, τέτοιες αποφάσεις δεν έπρεπε…,  να υπάρχουν σωματειακά συμφέροντα, πάνω απ΄όλα είναι η υγεία των ανθρώπων. Όσοι μπαίνουν στην εκτελεστική δεν αντιπροσωπεύουν τις ομάδες αλλά το συμφέρον του ποδοσφαίρου, έχουν μεγάλες ευθύνες. Δεν είναι μόνο αυτός της Δόξας που άλλα του είπαν και άλλα έκανε, είναι και αυτός της Β’ – Γ’ κατηγορίας που δεν τον ξέρει κανένας, είναι αλεξιπτωτιστής βρέθηκε εκεί στην Εκτελεστική και λαμβάνει αποφάσεις και κρίνει το μέλλον ομάδων, υπήρξε λανθασμένη απόφαση! Τρεις μπαταρίες του τηλεφωνού δεν αρκούν την ημέρα για να μιλώ, εύχομαι να μην το πάθει κανένας αυτό που πάθαμε εμείς… Είναι άδικο και ανήθικο με τόση ελαφριά την καρδία να λαμβάνονται έτσι αποφάσεις».

Η θέση του προέδρου της ΚΟΠ, ήταν υπέρ της αναβολής: «Δεν θέλω να σχολιάσω επιφυλλάσομαι, όμως, από σήμερα όλα στην διαφάνεια, υπάρχουν θέματα που ο κόσμος δεν γνωρίζει, άλλοι έχουν το  όνομα και άλλοι την χάρη. Φορτωθήκαμε τις ζημιές και άλλοι απολαμβάνουν καταστάσεις. Δεν θ’ αφήσουμε έτσι τα πράγματα, αλοίμονο αν δεν μας υπολογίσουν. Περάσαμε και πιο δύσκολα, αυτό θα μας κάνει πιο δυνατούς, θα ξεχωρίσουμε πλέον τους φίλους μας. Ο μακαρίτης ο πατέρας μου έλεγε πάνω απ’ όλα βάζει την υγεία. Έχει διαγνωστεί άλλος ένας θετικός στον κορωνοιο, θα περάσουμε ξανά όλοι από έλεγχο. Δεν θα κάνουμε προπόνηση. Έχουν πρόβλημα 17 ποδοσφαιριστές, δεν είμαστε η Μπαρτσελόνα. Θα σταθούμε στο ύψος μας και θα πάμε να παίξουμε. 31 χρόνια ο Εθνικός στην Α’ κατηγορία και ο Εθνικός δεν έχει άνθρωπο στην Εκτελεστική. Διαφάνεια σε όλα από δω και πέρα. Υπήρξε παρασκήνιο, θα τα βγάλουμε όλα».

Νιώθεται πολύ έντονα πρόεδρε μετά την εξέλιξη αυτή: «Να σας πω και κάτι, θα σας δίνουμε την κλήρωση και τους διαιτητές πριν από την κλήρωση, ακούστε αυτό που σας είπα; Δεν μπορεί να ξέρεις τι θα γίνει… Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν άτομα που δεν γνωρίζουν και λαμβάνουν αποφάσεις. Θα ικανοποιηθούν κάποιοι να παίξω με τα μωρά και να φάω 10 και 15; Tουλάχιστον θ’ απόφευγα να πάρω θέση! Ούτε στον εχθρο μου δεν εύχομαι αυτό το πράγμα που δεν έχω εχθρούς. Δεν κοιμάμαι το βράδια, ευχαριστώ όλο τον κόσμο που μας στηρίζει».

Διαβάστε επίσης: 

Πρόεδρος Νέας Σαλαμίνας για ΚΟΥΒΕΝΤΑ που είχε με άλλες μεγάλες ομάδες, ΣΚΕΠΤΙΚΟ Κίρζη και… «σήμερα γιορτή δική μου παραμονή δική σας»

 

The post ΠΥΡΑ… κατά πάντων από Κίκη Φιλίππου – «Υπήρξε παρασκήνιο, θα τα βγάλουμε όλα – Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top