ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ- ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ: Σε σοβαρή κατάσταση 45χρονος- Για 100 ευρώ τον μαχαίρωσε δύο φορές στο στήθος ο δράστης

ΠΑΦΟΣ- ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ:  Σε σοβαρή κατάσταση  45χρονος-  Για 100 ευρώ τον μαχαίρωσε δύο φορές στο στήθος ο δράστης

Υπόθεση απόπειρας φόνου, με θύμα 45χρονο αλλοδαπό, διερευνά η Αστυνομία. Για διευκόλυνση των ανακρίσεων συνελήφθη 24χρονος ομοεθνής του.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 7.10μ.μ. της Πέμπτης 1/10, μετά από πληροφορία ότι πρόσωπο βρισκόταν τραυματισμένο έξω από την οικία του, στην Πόλη Χρυσοχούς, μέλη του τοπικού Αστυνομικού Σταθμού Πόλης Χρυσοχούς, έσπευσαν στο σημείο όπου εντόπισαν τον 45χρονο, ο οποίος έφερε τραύματα στο θώρακα, που πιστεύεται ότι προκλήθηκαν με μαχαίρι.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργείο και κρατήθηκε για νοσηλεία. Η κατάσταση της υγείας του θεωρείται από τους θεράποντες ιατρούς ως σοβαρή, αλλά σταθερη.

Μετά από εξετάσεις που έγιναν, μέλη του ΤΑΕ Πάφου και του Αστυνομικού Σταθμού Πόλης Χρυσοχούς, με Δικαστικό ένταλμα που εξασφαλίστηκε, προχώρησαν στη σύλληψη 24χρονου, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Ο ίδιος σε κατάθεσή του φέρεται να ομολόγησε πως μαχαίρωσε δύο φορές στο στήθος τον 45χρονο από το Βιετνάμ για το ποσό των 100 ευρώ. Ο δράστης είχε δανειστεί το πιο πάνω ποσό από τον ομοεθνή του ς και καθυστερούσε να του τα επιστρέψει με αποτέλεσμα μετά από τηλεφωνική επικοινωνία τους να συναντηθούν και να πιαστούν στα χέρια και ο 24χρονος  να επιλέγει να λύσουν τις διαφορές τους με αίμα.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top