ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κι όμως ο Κορωνοϊός έκανε «ΚΑΛΟ» στους γηγενείς παίχτες!

Κι όμως ο Κορωνοϊός έκανε «ΚΑΛΟ» στους γηγενείς παίχτες!

Φαντάζει λίγο σκληρός και ίσως υπερβολικός ο τίτλος, αλλά η ψυχρή αλήθεια είναι πως τα προβλήματα που ταλαιπώρησαν και ταλαιπωρούν τη Νέα Σαλαμίνα και τον Εθνικό, με πολλά θετικά κρούσματα κορωνοϊού, έδωσαν την ευκαιρία σε μερικά νεαρά παιδιά να γράψουν συμμετοχή στο επαγγελματικό πρωτάθλημα.

Δεν υποστηρίζω ότι όλα αυτά τα (νεοεισερχόμενα) παιδιά, που είδαμε στο Τσίρειο και στο Παφιακό θα κάνουν… άνετα καριέρα στην πρώτη κατηγορία.

Όμως, είναι κάποια απ’ αυτά τα παιδιά, που ενδεχομένως να μην τους… φώναζε κανείς ποτέ να αγωνιστούν, αν οι δυο ομάδες δεν είχαν παίχτες να κατεβάσουν στα χθεσινά τους παιχνίδια.

Ξέρετε στον τόπο τούτο, έχουμε συνηθίσει από τότε που άνοιξαν –ελεύθερα – τα σύνορα για τους κοινοτικούς παίχτες, να φέρνουν οι προπονητές και οι μάνατζερ, ένα σωρό παίχτες από την αλλοδαπή.

Ήρθαν φυσικά και κάμποσοι παίχτες από άλλες χώρες, που πραγματικά τίμησαν το ψωμί τους κι ήταν ψηλού επιπέδου.

Η καραμέλα που πιπιλούσαν, οι «εκλέκτορες» των κοινοτικών/ξένων παιχτών, είναι ότι δεν είναι απλώς πιο καταρτισμένοι από τους γηγενείς, αλλά έχουν και σωστή νοοτροπία.

Κυρίως ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένιγκ Μπεργκ, όπως κι αυτό που συνέβη την τρέχουσα αγωνιστική του πρωταθλήματος, αποτελούν γεγονότα που αφήνουν τρομερά εκτεθειμένους, όλους αυτούς που κάνουν κουμάντο στις ομάδες και υποτιμούν (και «πετάνε» πολλές φορές) τους νεαρούς Κύπριους ποδοσφαιριστές.

Τα παραδείγματα είναι παρά πολλά, στις πλείστες ομάδες της πρώτης κατηγορίας, πως “εξαφανίστηκαν” παίχτες με προοπτική, επειδή απλώς ήταν ντόπιοι.

Υπάρχει και μια άλλη… αλήθεια, γιατί μερικοί προτιμούν τις «εισαγωγές» παιχτών από το εξωτερικό. Πολύ εύκολα μπορούν να «αρπάξουν» και καμιά «προμήθεια» (για να μην την πω αλλιώς) παραπάνω. Τούτο, δεν μπορούν να το κάνουν τόσο εύκολα, για τους νεαρούς Κύπριους παίχτες.

Μια άλλη απόδειξη, αποτελεί επίσης το ότι μερικοί μάνατζερ που δεν είχαν να φάνε, έχουν πλουτίσει τα τελευταία χρόνια. Οι συγκεκριμένοι, λαμβάνουν και αρκετό “διαφημιστικό” χώρο και χρόνο στα μήντια της νήσου…

The post Κι όμως ο Κορωνοϊός έκανε «ΚΑΛΟ» στους γηγενείς παίχτες! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Τσουχτερό πρόστιμο χιλιάδων ευρώ σε 55χρονο - Είχε στην κατοχή του αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Νίκος Μιχαλολιάκος: Αποφυλακίζεται υπό όρους - Διαφώνησε ο Εισαγγελέας



Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία βρίσκεται στην Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top