«Η ΑΕΛ ήταν πάρα πολύ καλή, αλλά στο ποδόσφαιρο μετράει το αποτέλεσμα» – Τι είπε για Ντούρις

«Η ΑΕΛ ήταν πάρα πολύ καλή, αλλά στο ποδόσφαιρο μετράει το αποτέλεσμα» – Τι είπε για Ντούρις

Δηλώσεις στην PrimeTel έκανε μετά το τέλος του αγώνα στο ΓΣΠ ανάμεσα στην Ομόνοια και την ΑΕΛ, ο εκπρόσωπος Τύπου της Λευκωσιάτικης ομάδας, Ανδρέας Δημητρίου.

Ανάμεσα σε άλλα είπε:

«Είναι όντως μεγάλο το σκορ (3-0), αφού η εικόνα του αγώνα δεν έδειχνε ότι θα έπαιρνε τέτοια τροπή το σκορ. Ήταν ανταγωνιστικό το παιχνίδι μέχρι το τέλος, όμως στο τέλος της ημέρας, εκμεταλλευτήκαμε τους χώρους που βρήκαμε για το 1-0 και με την ποιότητα που έχει η ομάδα, καταφέραμε να φτάσουμε το σκορ σε αυτό το υψηλό επίπεδο. Η ΑΕΛ ήταν πάρα πολύ καλή, αλλά στο ποδόσφαιρο μετράει το αποτέλεσμα και για να φτάσουμε σε αυτό το σκορ, σημαίνει ότι κάναμε πράγματα πολύ σωστά στο γήπεδο.

Ήταν μία σημαντική νίκη, γιατί ήρθε σε μία χρονική περίοδο που η ομάδα ήταν φορτωμένη από παιχνίδια μεγάλης έντασης. Ήταν ιδανικό το ότι ήρθε αυτή η νίκη τώρα. Είχαμε και τα προβλήματα με τις απουσίες κάποιων βασικών παικτών, όμως έχουμε δείξει ότι η διαχείριση που γίνεται στο ρόστερ, είναι τέτοια που μας επιτρέπει να καλύπτουμε τις όποιες απουσίες, όσο σημαντικές κι αν είναι.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας που έρχεται στο γήπεδο. Είναι εντυπωσιακή η ατμόσφαιρα που δημιουργείται. Θα σταθώ όμως σε μία φάση στο πρώτο ημίχρονο, όταν έχασε μία ευκαιρία ο Ντούρις και αποθεώθηκε. Πραγματικά, εγώ δεν θυμάμαι τα τελευταία χρόνια, να έχω βιώσει κάτι παρόμοιο. Είναι μία στιγμή που ξεχώρισε σήμερα και θα την θυμόμαστε. Εκφράζω την αισιοδοξία ότι θα βοηθήσει αυτή η στιγμή τον Μίχαλ. Ήταν σημαντική η προσφορά του και σήμερα και τον χαρακτηρίζει αυτόν τον παίκτη η φιλοτιμία».

The post «Η ΑΕΛ ήταν πάρα πολύ καλή, αλλά στο ποδόσφαιρο μετράει το αποτέλεσμα» – Τι είπε για Ντούρις appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE