Υπεραγορές MAS: Στο πλευρό των άπορων μαθητών

Υπεραγορές MAS: Στο πλευρό των άπορων μαθητών

Οι Υπεραγορές MAS, συνεχίζουν τις πράξεις ανθρωπιάς και αλληλεγγύης με στόχο τη στήριξη των άπορων μαθητών για τη φετινή σχολική χρονιά.

Σε συνεργασία με την εταιρεία, Costas Papaellinas Organization, οι Υπεραγορές MAS, την Τετάρτη 29/09, χάρισαν τρόφιμα και σχολικά είδη σε μαθητές που το έχουν ανάγκη, μέσω της Εθελοντικής Οργάνωσης «Ασπίδα του Αίαντα», η οποία έχει ως στόχο τη στήριξη δυσπραγούντων οικογενειών και ατόμων.

Η κίνηση αυτή όπως ήταν αναμενόμενο, χάρισε πολλά χαμόγελα σε μαθητές και στις οικογένειές τους που δεν μπορούν να έχουν κάποια απαραίτητα υλικά αγαθά στην καθημερινότητά τους λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που βιώνουν.

Παράλληλα, οι Υπεραγορές MAS θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλο τον κόσμο που συνεχίζει να στηρίζει την εκστρατεία συλλογής σχολικών ειδών «Μην τα πετάς. Χάρισέ τα» και μετά την ολοκλήρωσή της. Αξίζει να σημειωθεί πως το ενδιαφέρον του κόσμου είναι πολύ μεγάλο, αγκαλιάζοντας κάθε πράξη αγάπης που οργανώνουν οι Υπεραγορές ΜΑS προσπαθώντας να συμβάλουν σε κάθε φιλανθρωπική προσπάθεια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Εν κατακλείδι, όλα τα σχολικά είδη που συνεχίζουν να συλλέγονται από τις Υπεραγορές ΜΑS, και μετά το τέλος της εν λόγω εκστρατείας, θα δοθούν επίσης στην «Ασπίδα του Αίαντα» για να μοιραστούν σε μαθητές που τα χρειάζονται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE