Βραζιλία: Τρομακτικό δυστύχημα από «ντόμινο» με ράφια - Νεκρή μια 21χρονη -VIDEO

Βραζιλία: Τρομακτικό δυστύχημα από «ντόμινο» με ράφια - Νεκρή μια 21χρονη -VIDEO

Η άτυχη κοπέλα είχε ξεκινήσει να εργάζεται πριν από τρεις μήνες

Ένα τρομακτικό δυστύχημα με μια εργαζόμενη να χάνει τη ζωή της σημειώθηκε σε σούπερ μάρκετ στη Βραζιλία όταν σημειώθηκε «ντόμινο» στα υψηλά και γεμάτα προϊόντα ράφια.
 
Από το δυστύχημα που σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή στην πόλη Σάο Λουίς στη Βραζιλία τραυματίστηκαν, επίσης, οχτώ άνθρωποι, υπάλληλοι και πελάτες του σούπερ μάρκετ. Στο βίντεο φαίνονται τα ράφια να καταρρέουν το ένα μετά το άλλο με τις αρχές να διερευνούν τις ακριβείς συνθήκες του δυστύχηματος.
 
 
Η πρώτη εκδοχή θέλει να έχει γίνει λάθος χειρισμός με γερανό. Η νεκρή είναι η 21χρονη Ελάν ντε Ολιβέιρα Ροντρίγκεζ, η οποία είχε ξεκινήσει να εργάζεται στο σούπερ μάρκετ πριν από τρεις μήνες.
 
Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 8 το βράδυ ενώ το σούπερ μάρκετ ήταν γεμάτο από πελάτες.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έτοιμος για διευρυμένη διάσκεψη ο ΠτΔ - «Ας αφήσουμε τις δηλώσεις, αστείο επιχείρημα ότι επηρεάζουν οι βουλευτικές»

Έτοιμος για διευρυμένη διάσκεψη ο ΠτΔ - «Ας αφήσουμε τις δηλώσεις, αστείο επιχείρημα ότι επηρεάζουν οι βουλευτικές»

Μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις είπε ότι στέλνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όταν επανέλαβε, σε δηλώσεις του την Κυριακή, την ετοιμότητά του, ακόμα και την ερχόμενη βδομάδα να προσέλθει σε μια διευρυμένη διάσκεψη, στην οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων. Ο Πρόεδρος κάλεσε όλες τις πλευρές να αποδείξουν στην πράξη την ετοιμότητά τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE