Τον αποθέωσε (και) ο Ποτέ…

Τον αποθέωσε (και) ο Ποτέ…

Ο Ποτέ παραδέχθηκε πως πριν έρθει στην Κύπρο δεν γνώριζε και πολλά πράγματα για το νησί μας, ενώ πρόσθεσε πως απολαμβάνει την παρουσία του.

Όταν ρωτήθηκε λοιπόν από δημοσιογράφο, αν νιώθει πως βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας του, του απάντησε πως όταν βλέπει τον Ασίς στα 37 του να τρέχει τόσο πολύ, δεν σκέφτεται την αφυπηρέτηση.

Είναι δύσκολο να βρούμε λόγια να περιγράψουμε τον Νούνο Ασίς. Αυτό όμως που εμείς βλέπουμε, σίγουρα οι ποδοσφαιριστές το ζουν πιο έντονα. Όταν ο Ασίς τα δίνει όλα μέσα στο γήπεδο, τότε οι υπόλοιποι απαγορεύεται να πάρουν… ανάσα!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Πολωμένο σκηνικό- Χρίστου εναντίον Αννίτας - Το μήνυμα ΔΗΣΥ απέναντι στην τοξικότητα και η επαναφορά του «μαύρου βαν» από το ΑΚΕΛ

Βουλευτικές: Πολωμένο σκηνικό- Χρίστου εναντίον Αννίτας - Το μήνυμα ΔΗΣΥ απέναντι στην τοξικότητα και η επαναφορά του «μαύρου βαν» από το ΑΚΕΛ

Σαφές πολιτικό μήνυμα έστειλε ο πρόεδρος του ΕΛΑΜ, Χρίστος Χρίστου, μέσα από τη συνέντευξή του στην εκπομπή «Χωρίς Περιστροφές» του ΣΙΓΜΑ, ξεκαθαρίζοντας ότι το κόμμα του δεν πρόκειται να στηρίξει την Αννίτα Δημητρίου για την Προεδρία της Βουλής.