Γλυκόπικρο ξεκίνημα για τον Παύλο Κοντίδη στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Γλυκόπικρο ξεκίνημα για τον Παύλο Κοντίδη στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Γλυκόπικρο ήταν το ξεκίνημα του Παύλου Κοντίδη στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα των σκαφών τύπου Laser, που διεξάγεται στην Πολωνία.

Ενώ ήταν 2ος στην πρώτη ιστιοδρομία, στη δεύτερα ήταν 21ος στο γκρουπ του, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στη 16η θέση γενικής κατάταξης με 23β.

Πρώτος ο Βρετανός Chiavarini με δύο πρωτιές.

Οι καιρικές συνθήκες είναι μεταβαλλόμενες με αποτέλεσμα να υπάρχουν συνεχείς ανακατατάξεις.

Ο αγώνας ολοκληρώνεται την Τρίτη (13/10).

The post Γλυκόπικρο ξεκίνημα για τον Παύλο Κοντίδη στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE