ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το ντεμπούτο του Αλεξάντερ και ο… καινούργιος «ΠΑΙΚΤΗΣ» στην εμπορική πολιτική!

Το ντεμπούτο του Αλεξάντερ και ο… καινούργιος «ΠΑΙΚΤΗΣ» στην εμπορική πολιτική!

Έκανε ανεπίσημο ντεμπούτο ο Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς στο χθεσινό φιλικό με τον Άρη.

Για τα επίσημα παιχνίδια, έχει προβάδισμα ο Δημήτρης Δημητρίου, ο οποίος από τότε που τραυματίστηκε ο Μολ, ανταποκρίθηκε αρκετά καλά.

Έλαβε μάλιστα και κλήση από τον Ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής Αντρών Γιόχαν Βάλεμ.

Πολύ πιο έτοιμος, θα είναι στα επόμενα επίσημα ματς, ο Τογκολέζος επιθετικός Σερζ Γκακπέ. Έβαλε γκολ στο χθεσινό φιλικό με την ελαφρά ταξιαρχία, όταν μπήκε αλλαγή στην επανάληψη.

Δυο γκολ σημείωσε ο Ρουμάνος Φλορεντίν Ματέι (6-0 κέρδισαν οι κυανόλευκοι, τα άλλα τέρματα οι Ντιγκινί, Μπένσχοπ-πέναλτι, Μαμμίδης-αυτογκόλ), ένας παίχτης που ανέβασε αρκετά την απόδοση για κάποιο χρονικό διάστημα, έχοντας ρόλο επιτελικού χαφ.

Τις τελευταίες εβδομάδες δεν πήγαινε τόσο καλά, αλλά η τεχνική ηγεσία περιμένει ότι σε κάποια στιγμή, θα βρει ξανά τα… πατήματα του.

Αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για να «φτιάξει» ακόμα περισσότερο το brand name του Απόλλωνα, ο Ισραηλινός Χίκο Ράιτσικ.

Εντάχθηκε πρόσφατα στις τάξεις της διοίκησης της εταιρίας. Την προσεχή Τετάρτη προγραμματίζεται συνάντηση γνωριμίας του συγκεκριμένου ανθρώπου, με τους δημοσιογράφους.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, ο Ράιτσικ θα αναλάβει το κομμάτι της εμπορικής στρατηγικής και μέρος του τομέα επικοινωνίας της ομάδας.

Τα τελευταία χρόνια, η ομάδα της Λεμεσού έχει κάνει τρομερή πρόοδο στον τομέα του μάρκετινγκ και της επικοινωνίας.

Δουλεύουν καθημερινώς αρκετοί επαγγελματίες, για προώθηση των δραστηριοτήτων του Απόλλωνα στα ΜΜΕ, στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και όχι μόνο.

Η αλήθεια είναι ότι δίδει ιδιαίτερη σημασία η διοίκηση, ξέροντας ότι η σωστή προβολή της ομάδας, έχει και οικονομικά οφέλη.

Θα πρέπει να γίνει και προετοιμασία, να γίνουν ακόμα περισσότερα πράγματα, όταν με το καλό χτιστεί το ποδοσφαιρικό γήπεδο στο Κολόσσι.

Σε μια καινούργια και σύγχρονη έδρα, με τη κατάλληλη εμπορική πολιτική, θα περιμένουν ότι θα υπάρξει σημαντική αύξηση των εσόδων στα ταμεία της εταιρίας.

The post Το ντεμπούτο του Αλεξάντερ και ο… καινούργιος «ΠΑΙΚΤΗΣ» στην εμπορική πολιτική! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παππούς Χρύσανθος: Συγκινητικά τα λόγια της συζύγου του - «Αναστήθηκε ο Χριστός, αναστηθήκαμε κι εμείς»

ΕΔΕΚ: Σε ανοδική πορεία η συσπείρωση - Η 6η έδρα - Φαβορί ο Ανδρέας Αποστόλου

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Ο Δημήτρης Κόκοτας άνοιξε τα μάτια του – Δεν έχει πια μηχανική υποστήριξη



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top