ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καλή η ανανέωση, αλλά χρειάζονται και βαθμοί – Η τρίτη «απόπειρα» στο Nations League να είναι και… «φαρμακερή»!

Καλή η ανανέωση, αλλά χρειάζονται και βαθμοί – Η τρίτη «απόπειρα» στο Nations League να είναι και… «φαρμακερή»!

Το Λουξεμβούργο στην έδρα του θα αντιμετωπίσει σήμερα το απόγευμα (16:00, ΡΙΚ 2, ΡΙΚ HD) η Εθνική Κύπρου των Ανδρών, για την 3η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ΄ Κατηγορίας του Nations League και θέλει να βάλει… φρένο στα αρνητικά αποτελέσματα.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ηττήθηκε ως γνωστό στις δύο πρώτες αγωνιστικές της διοργάνωσης από το Μαυροβούνιο και το Αζερμπαϊτζάν εντός έδρας και επιβάλλεται αυτή τη φορά να κάνει… σεφτέ, εάν θέλει να ελπίζει έστω στην αποφυγή της τελευταίας θέσης του ομίλου.

Η δυναμικότητα του αντιπάλου δεν τρομάζει, αλλά η Εθνική μας ομάδα δεν πείθει με τις εμφανίσεις της ότι μπορεί να φύγει με το διπλό, ακόμα και απέναντι σε ομάδες που βρίσκονται πάνω-κάτω στο ίδιο (αγωνιστικό) επίπεδο με εμάς, που τα προηγούμενα χρόνια εύκολα-δύσκολα τις κερδίζαμε.

Γι΄ αυτό και άπαντες καλούνται να διαψεύσουν τα προγνωστικά, με πρώτο και καλύτερο τον Γιόχαν Βάλεμ, ο οποίος μετράει ήδη τρεις σερί ήττες σε ισάριθμούς αγώνες στον πάγκο της Εθνική Κύπρου, αν συνυπολογίσουμε και το πρόσφατο φιλικό με την Τσεχία.

Ο Βέλγος τεχνικός ο οποίος ακόμα… ψάχνεται και “πειραματίζεται” με το ρόστερ, προσπαθώντας να γνωρίσει καλύτερα τους διεθνείς μας έχοντας ως μότο τη… ριζική ανανέωση της Εθνικής Ανδρών, θα πρέπει να θέσει ως βασικό στόχο και το αποτέλεσμα, για να μη “βουλιάξει το καράβι” και τερματίσουμε τελευταίοι στον όμιλο του Nations League.

Η αρχική ενδεκάδα αποτελεί… γρίφο θα λέγαμε, αφού ο Βάλεμ έχει δείξει στο σύντομο διάστημα που κοουτσάρει την Κύπρο ότι είναι απρόβλεπτος στις επιλογές του και δεν αποκλείεται να επιφυλάσσει και σήμερα εκπλήξεις.

Στη διάθεση του πάντως έχει τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές, από τους οποίους θα επιλέξει τους έντεκα που θα προσπαθήσουν (μαζί με αυτούς που θα περάσουν στο ματς ως αλλαγή) να επαναφέρουν την Εθνική μας ομάδα στα θετικά αποτελέσματα μετά από καιρό.

Χαράλαμπος Κυριακίδης, Δημήτρης Δημητρίου, Ματία Σπόλιαριτς, Θωμάς Ιωάννου, Μηνάς Αντωνίου, Δημήτρης Χριστοφή, Κωστάκης Αρτυματάς, Χρίστος Σιέλης, Χάμπος Κυριάκου, Ιωάννης Πίττας, Φάνος Κατελάρης, Παναγιώτης Ζαχαρίου, Νεόφυτος Μιχαήλ, Ιωάννης Κούσουλος, Ανδρόνικος Κακουλλής, Μαρίνος Τζιωνής , Λοϊζος Λοϊζου, Χρίστος Γουήλερ, Πιέρος Σωτηρίου, Γρηγόρης Κάστανος,  Άλεξ Γκόγκιτς, Κωνσταντίνος Λαϊφης, Μιχάλης Ιωάννου και Ανδρέας Καρώ.

Διαιτητής ορίστηκε ο Σκωτσέζος Donald Robertson. Ο αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Η βαθμολογία του ομίλου μας μετά από δύο αγωνιστικές:

1. Μαυροβούνιο 6β
2. Λουξεμβούργο 3β.
3. Αζερμπαϊτζάν 3β.
4 Κύπρος 0β.

The post Καλή η ανανέωση, αλλά χρειάζονται και βαθμοί – Η τρίτη «απόπειρα» στο Nations League να είναι και… «φαρμακερή»! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παππούς Χρύσανθος: Συγκινητικά τα λόγια της συζύγου του - «Αναστήθηκε ο Χριστός, αναστηθήκαμε κι εμείς»

ΕΔΕΚ: Σε ανοδική πορεία η συσπείρωση - Η 6η έδρα - Φαβορί ο Ανδρέας Αποστόλου

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Ο Δημήτρης Κόκοτας άνοιξε τα μάτια του – Δεν έχει πια μηχανική υποστήριξη



ΠτΔ: Κρίσιμη η ερχόμενη εβδομάδα για το Κυπριακό

ΠτΔ: Κρίσιμη η ερχόμενη εβδομάδα για το Κυπριακό

Κρίσιμη για το Κυπριακό χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης την ερχόμενη εβδομάδα με την επιστροφή στην Κύπρο της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Χολγκίν Κουεγιάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top