ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όλες οι δηλώσεις Τατάρ - 'Ασεβής ο Ακιντζί που μιλά σαν να κέρδισε, η νίκη είναι δική μας'

Όλες οι δηλώσεις Τατάρ - 'Ασεβής ο Ακιντζί που μιλά σαν να κέρδισε, η νίκη είναι δική μας'

Ο Μουσταφά Ακιντζί μιλά σαν να κέρδισε τις «εκλογές» και αυτό είναι ασέβεια προς τον «λαό», που έδειξε τη βούλησή του στην κάλπη, κι αυτό πρέπει να το παραδεχθεί, η νίκη είναι δική μας, ήταν το σχόλιο του Ερσίν Τατάρ που μίλησε μόλις τέλειωσε η ομιλία Ακιντζί, αφού είχαν ανακοινωθεί τα αποτελέσματα του α γύρου, με τους δύο να περνούν στον β γύρο.

Απευθυνόμενος στους οπαδούς του από τα κεντρικά γραφεία του ΚΕΕ ο κ. Τατάρ ανάφερε ότι θα πάει στο «προεδρικό» ανεβαίνοντας σκαλί - σκαλί μέχρι εδώ «χάρη σε σας», διευρύνοντας τις καλές σχέσεις με την Τουρκία, κάνοντας τη φωνή των Τ/κ να ακουστεί στη διεθνή κοινότητα υπό οποιασδήποτε συνθήκες. «Όσοι δεν μπόρεσαν να το χωνέψουν αυτό, σήμερα εδώ παίρνουν την απάντησή τους. Σεβαστείτε τη βούληση του τ/κ λαού», είπε.

Πήρε, είπε, το 33% και ζήτησε από τον κόσμο να εργαστεί και εντός της εβδομάδας αυτής, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι «και στις 18 Οκτωβρίου, η νίκη θα είναι δική μας».

Ως «πρόεδρος», συνέχισε ο κ. Τατάρ, θα αγκαλιάσει όλον τον «λαό» και πρόσθεσε ότι όλος ο αγώνας είναι για να φέρουν το ψευδοκράτος πιο μπροστά, να εξασφαλίσουν ένα μέλλον με ασφάλεια και ευημερία για τους Τ/κ, να δημιουργήσουν μια παραγωγική δομή, μια δομή δημοκρατική, να ακουστεί η «δίκαιη φωνή τους διεθνώς». Και αυτό όλο μπορούν να το πετύχουν ως «λαός» ενωμένοι, όπως είπε, ενώ οι υποστηρικτές του φώναζαν συνθήματα όπως «Η Κύπρος δεν θα γίνει ελληνική, οι Τούρκοι μαχητές δεν μπορούν να εμποδιστούν», «Είτε να υπάρχεις ως Τ/κ, είτε να μην ζήσεις, να γίνεις ήρωας».

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top