Έδωσε το σύνθημα για νίκη επί της Κύπρου ο προπονητής του Αζερμπαϊτζάν (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Έδωσε το σύνθημα για νίκη επί της Κύπρου ο προπονητής του Αζερμπαϊτζάν (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα της Τρίτης (13/10, 19:00) με αντίπαλο την Εθνική Κύπρου, παραχώρησε ο Ομοσπονδιακός προπονητής του Αζερμπαϊτζάν, Τζάνι ντε Μπιάζι.

Ανάμεσα σε άλλα είπε:

«Aυριο θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλύτερο απ΄ ότι κάναμε το Σάββατο κόντρα στο Μαυροβούνιο. Φυσικά το παιχνίδι θα μπορούσε να είχε τελειώσει με διαφορετικό τρόπο, αλλά οι ποδοσφαιριστές μου έκαναν πολλά λάθη και το παραδέχθηκαν.

Για τον Μεντβέντεφ, μπορώ να δηλώσω με βεβαιότητα πως δεν θα βρίσκεται μαζί μας, λόγω τραυματισμού. Ο Καλιζάντε πιθανότατα θα είναι στον πάγκο και θα δούμε αν θα χρειαστούμε τη βοήθεια του.

Το σύστημα μας θα είναι το ίδιο με τους προηγούμενους αγώνες. Όσον αφορά την τακτική, αυτή θα αλλάξει κατά τη διάρκεια του αγώνα».

The post Έδωσε το σύνθημα για νίκη επί της Κύπρου ο προπονητής του Αζερμπαϊτζάν (ΔΗΛΩΣΕΙΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Η νέα κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό δημιουργεί ένα παράθυρο για επανεξέταση των δυνατοτήτων συνεννόησης μεταξύ των δύο πλευρών, χωρίς όμως να έχουν μέχρι στιγμής διαμορφωθεί οι προϋποθέσεις, για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων. Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, στις 27 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, αλλά ολοκληρώθηκε χωρίς κοινό ανακοινωθέν και χωρίς δημοσιοποίηση συγκεκριμένων αποτελεσμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE