ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η ΕΚΟ Κύπρου κλήρωσε το 3ο HYUNDAI TUCSON - Έναρξη και νέου διαγωνισμού, με δώρο ένα Ford Mustang Fastback 5.0V GT A/T!

Η ΕΚΟ Κύπρου κλήρωσε το 3ο HYUNDAI TUCSON - Έναρξη και νέου διαγωνισμού,  με δώρο ένα Ford Mustang Fastback 5.0V GT A/T!

Η κα Καίτη Παπουή από την Λάρνακα είναι η τρίτη νικήτρια του μεγάλου διαγωνισμού της ΕΚΟ, με έπαθλο ένα αυτοκίνητο HYUNDAI TUCSON 1.6MPi PETROL 132PS STYLE PLUS MANUAL, αξίας €20,900.

Η κλήρωση έγινε την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου, σε ειδικά διαμορφωμένη για την περίσταση αίθουσα στη Λεβέντειο Πινακοθήκη. Την ορθότητα, τη διαφάνεια και το αδιάβλητο της διαδικασίας διασφάλισαν με την παρουσία τους, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΚΟ Κύπρου κ. Γιώργος Γρηγοράς, ο Δήμαρχος Λευκωσίας, κ. Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, καθώς και η Νομικός Σύμβουλος κα Χρυσάνθη Βασιλείου από το δικηγορικό γραφείο Γιώργος Γιάγκου. Ο διαγωνισμός ξεκίνησε στις 09/03/2020 και δικαίωμα συμμετοχής είχαν όλοι όσοι εγκατέστησαν στην κινητή τους συσκευή την εφαρμογή “ΕΚΟ Smile”.


Μέσα από την πρωτοποριακή εφαρμογή ΕΚΟ Smile, η ΕΚΟ Κύπρου αναβαθμίζει τις υπηρεσίες της προσφέροντας άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση, μετατρέποντας τις συναλλαγές των καταναλωτών σε όλα τα πρατήρια της ΕΚΟ σε μια ευχάριστη εμπειρία που χαρίζει χαμόγελα κάθε στιγμή της ημέρας. Κάνοντας εγγραφή εντελώς δωρεάν από το Google Play και App store, οι χρήστες συμμετάσχουν απευθείας στην κλήρωση για να κερδίσουν ένα ολοκαίνουργιο HYUNDAI TUCSON, ενώ παράλληλα επιβραβεύονται σε κάθε αγορά τους με Smiles, δηλαδή ψηφιακούς βαθμούς τους οποίους μπορούν να εξαργυρώσουν σε προϊόντα καταλόγου με ειδικά μειωμένες τιμές.


Η υπερτυχερή που απέκτησε το τρίτο αυτοκίνητο HYUNDAI TUCSON 1.6MPi, προέκυψε κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης από τη διαδικτυακή πλατφόρμα Random Org, που είναι ευρέως γνωστή για τη διεξαγωγή ηλεκτρονικών κληρώσεων μέσω εφαρμογής, κατά την οποία παράγονται τυχαίοι αριθμοί μέσα από ένα καθορισμένο εύρος, διασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο ότι το αποτέλεσμα δεν επιδέχεται ανθρώπινης παρέμβασης.
Η παράδοση του αυτοκινήτου στο/η μεγάλο νικητή θα γίνει κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στο Λιμανάκι Πάφου την Παρασκευή, 16/10, στις 6 το απόγευμα.


H EKO, θέλοντας να επιβραβεύσει τους χρήστες της εφαρμογής EKO Smile, ανακοίνωσε την έναρξη και ενός νέου μεγάλου διαγωνισμού. Ο νέος διαγωνισμός θα ξεκινήσει στις 16 Οκτωβρίου και δικαίωμα συμμέτοχης θα έχουν όλοι οι χρήστες της εφαρμογής ΕΚΟ Smile, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα αυτοκίνητο Ford Mustang Fastback 5.0V GT A/T , συνολικής αξίας €56,300.


Ένα αυτοκίνητο που αδιαμφισβήτητα αποτελεί όνειρο για όλους τους οδηγούς, καθώς το όνομά του είναι άμεσα συνδυασμένο με την ποιότητα και τον δυναμισμό. Ένα αυτοκίνητο που αντιπροσωπεύει την μοναδικότητα της ΕΚΟ Κύπρου και των χρηστών της εφαρμογής ΕΚΟ Smile.

Εγκαταστήστε, τώρα, στην κινητή σας συσκευή το νέο “ΕΚΟ Smile App”.
Πραγματοποιήστε αγορές προϊόντων της ΕΚΟ και διεκδικήστε εσείς το μεγάλο δώρο!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top