ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ: Υπό κράτηση δυο νεαροί για παράνομες ουσίες

ΚΥΠΡΟΣ: Υπό κράτηση δυο νεαροί για παράνομες ουσίες

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε την Τρίτη 13/03, διάταγμα κράτησης έξι ημερών, εναντίον δύο ατόμων ηλικίας 26 και 38 ετών για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής και προμήθειας ναρκωτικών, παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών, κατοχής απαγορευμένων μέσων σύλληψης άγριων πτηνών και συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες το μεσημέρι μέλη της ΥΚΑΝ στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης διενήργησαν σειρά ερευνών σε οικίες και άλλα υποστατικά στην επαρχία Αμμοχώστου, κατά τη διάρκεια των οποίων εντοπίστηκαν μεταξύ άλλων ποσότητα ναρκωτικών, σύνεργα καλλιέργειας ναρκωτικών και χρηματικά ποσά.

Η επιχείρηση των μελών της ΥΚΑΝ ολοκληρώθηκε το απόγευμα και συνολικά διενεργήθηκαν εφτά έρευνες σε οικίες, υποστατικά και ένα όχημα.
 
Συγκεκριμένα σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία 26χρονου, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των €5,500, αριθμός επιταγών συνολικής αξίας €33,000, μια ζυγαριά ακριβείας, τέσσερις κροτίδες και ποσότητα κάνναβης, βάρους 270 περίπου γραμμαρίων περίπου, με αποτέλεσμα ο νεαρός να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.
 
Ακολούθησε έρευνα σε αποθήκη, σε χωριό της επαρχίας Αμμοχώστου όπου εντοπίστηκαν σύνεργα που χρησιμοποιούνται για αποξήρανση κάνναβης, καθώς και ποσότητα κάνναβης βάρους 30 περίπου γραμμαρίων.
 
Στη συνέχεια διενεργήθηκε έρευνα στο αυτοκίνητο 38χρονου, όπου εντοπίστηκαν τα κλειδιά της αποθήκης και δύο ψαλίδια με ίχνη κάνναβης. Ο 38χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
 
Οι δύο συλληφθέντες μεταφέρθηκαν στα γραφεία της ΥΚΑΝ στην επαρχία Αμμοχώστου, όπου επανασυνελήφθησαν δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων σύλληψης και τέθηκαν υπό κράτηση.
 
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης των μελών της ΥΚΑΝ, διενεργήθηκε ακόμα έρευνα στην οικία δεύτερου 38χρονου, όπου εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους 0,37 του γραμμαρίου περίπου και δίκτυα παγίδευσης άγριων πτηνών.
 
Ο 38χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και μεταφέρθηκε στα γραφεία της ΥΚΑΝ, όπου αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου σε μεταγενέστερο στάδιο.
 
Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα κράτησης για 6 μέρες.
 
Την υπόθεση διερευνά το Επαρχιακό Κλιμάκιο Αμμοχώστου της ΥΚΑΝ.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top