Τα χώνει στον Υπουργό Υγείας ο πρόεδρος της ΑΕΛ – «Ότι μας έρτει την ώρα που πιάννουμε το μικροφωνούι;» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Τα χώνει στον Υπουργό Υγείας ο πρόεδρος της ΑΕΛ – «Ότι μας έρτει την ώρα που πιάννουμε το μικροφωνούι;» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Καυστική ανάρτηση από τον πρόεδρο του σωματείου ΑΕΛ, Κώστα Χριστοδούλου, με αφορμή μία δήλωση του Υπουργού Υγείας.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

«Αν και εδώ και πολλήν καιρό, δεν παίρνω στα σοβαρά τις δηλώσεις των πολιτικών για να μην χαλώ την υγεία μου, η χτεσινή δήλωση του Υπουργού Παιδείας ξεπέρασε κάθε όριο.

Καλώ τους γονείς είπεν ο δικός μου, να μην παίρνουν τα μωρά στις προπονήσεις των ομαδικών τους αθλημάτων.

Ως τι τους καλείς ρε μεγάλε; Έκατσες κάτω πρώτα, να μελετήσεις τυχόν συνέπειες προς τα μωρά και μετά έκαμες το κάλεσμα; Ή ότι μας έρτει την ώρα που πιάννουμε το μικροφωνούι;

Ψάξε μάθε πρώτα τα προβλήματα στα σχολεία, λύσε τα και άσε τα καλέσματα για μετά.

Η αρλούμπα σου προκάλεσε χάος αυτό το Σαββατοκυρίακο. Ούτε το κρασί του Συλλούρη να ήπιες.

Υπουργέ μου, το γκολφ δεν είναι στην ιδιοσυγκρασία του Κυπραίου».

Δείτε το σχετικό ποστάρισμα:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

The post Τα χώνει στον Υπουργό Υγείας ο πρόεδρος της ΑΕΛ – «Ότι μας έρτει την ώρα που πιάννουμε το μικροφωνούι;» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE