ΠΑΡΑ-THEMA

Τμ. Μετεωρολογίας: Ενθουσιάστηκαν οι Κύπριοι με τις πρώτες βροχές – Τι να αναμένουμε από τον καιρό – VIDEOS

Τμ. Μετεωρολογίας: Ενθουσιάστηκαν οι Κύπριοι με τις πρώτες βροχές – Τι να αναμένουμε από τον καιρό – VIDEOS

Επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις για επιδείνωση του καιρού, καθώς σε πολλές περιοχές του νησιού ξεκίνησαν οι βροχοπτώσεις αλλά σε ορισμένα χωριά έριξε και χαλάζι το μεσημέρι της Τρίτης 20/10.

Όπως βλέπουμε σε αναρτήσεις συμπολιτών μας, στην ομάδα «ΚΑΙΡΟΦΙΛΟΙ ΚΥΠΡΟΥ» στο Facebook, δημοσίευσαν φωτογραφίες και βίντεο με τους κατοίκους των περιοχών να φανερώνουν τον ενθουσιασμό τους.   

Δείτε videο από τις περιοχές Λυμπια, Ξυλοτύμπου αλλά και στην πόλη της Λευκωσίας: 

Η Πρόγνωση του καιρού:

Το βράδυ της Τρίτης 20/10,  καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί μέχρι βορειοδυτικοί, ασθενείς ως μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και αργότερα κυρίως βορειοδυτικοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα έιναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 19 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 17 στα υπόλοιπα παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη 21/10, ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος με τις νεφώσεις προοδευτικά να πυκνώνουν και να φέρνουν μεμονωμένες βροχές ενώ το απόγευμα πιθανό να εκδηλωθούν τοπικές καταιγίδες στο εσωτερικό και τα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί μέχρι βορειοδυτικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 28 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, στους 27 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 22 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέχρι βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Την Πέμπτη 22/10, περίοδοι με αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά και το απόγευμα θα σημειωθούν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα στο εσωτερικό και τα ορεινά.

Την Παρασκευή και το Σάββατο (23-24/10), παροδικά αυξημένες νεφώσεις δεν αποκλείεται να φέρουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα στο εσωτερικό και τα ορεινά. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Πέμπτη, ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο αναμένεται σταδιακή άνοδος για να κυμανθεί, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά, πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top