ΑΘΛΗΤΙΚΑ

O Zαχά οδηγεί την Κρίσταλ Πάλας!

O Zαχά οδηγεί την Κρίσταλ Πάλας!

 

Έχοντας σε πολύ καλή βραδιά τον Γούιλφριντ Ζαχά η Κρίσταλ Πάλας πέρασε με νίκη από την έδρα της Φούλαμ και συνέχισε την καλή της πορεία, σκαρφαλώνοντας στην 6η θέση της βαθμολογίας στην Premier League.

Το σκορ για την ομάδα του Ρόι Χόντζσον άνοιξε ο Τζάιρο Ρίντεβαλντ, με τον Ζαχά να τον βγάζει τετ-α-τετ με μια no-look pass και ο Ολλανδός να κάνει το 1-0 απέναντι από τον Αρεολά. Ο Ζαχά διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του στο 64ο λεπτό, έπειτα από παράλληλη πάσα του Μπατσουαγί, που τον έβγαλε μπροστά στο τέρμα και με κενή εστία έκανε το 2-0. Το μόνο που κατάφερε η Φούλαμ ήταν να μειώσει στο 90+5΄ με τον Τομ Κέρνεϊ και ενώ αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 86΄ εξαιτίας σε απευθείας κόκκινη του Καμαρά.

Πηγή: Sdna.gr

The post O Zαχά οδηγεί την Κρίσταλ Πάλας! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top