ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Cyta: Δράσεις Αγάπης για το Ανιχνευτικό Πρόγραμμα Ακοής Νεογνών

Cyta: Δράσεις  Αγάπης  για το Ανιχνευτικό Πρόγραμμα Ακοής Νεογνών

Για άλλη μια χρονιά η Cyta στέκεται δίπλα στο Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής, στηρίζοντας το Ανιχνευτικό Πρόγραμμα Ακοής Νεογνών.

 

Στα καταστήματα Cyta σε όλη την Κύπρο έχουν τοποθετηθεί κουτιά με τηλεπικοινωνιακά αξεσουάρ, σε τιμές που δεν ξεπερνούν τα €3. Ολόκληρο το ποσό από την κάθε αγορά θα διατεθεί στο Ανιχνευτικό Πρόγραμμα Ακοής Νεογνών. Στόχος της Cyta είναι να συμβάλει στο να συνεχίσει το Πρόγραμμα τη δράση του και να προσφέρει δωρεάν εξέταση ακοής σε όλα τα νεογέννητα παιδιά της χώρας μας.
Μέσα από την πρωτοβουλία αυτή ο Οργανισμός καλεί το κοινό να επωφεληθεί των πολύ χαμηλών τιμών και να βοηθήσει την προσπάθεια, εξασφαλίζοντας αξεσουάρ για το κινητό ή τον υπολογιστή του. Κοστίζει ελάχιστα, όμως προσφέρει πολλά: βοηθά στο να δώσει σε κάθε παιδί που έρχεται στον κόσμο, το δικαίωμα στην επικοινωνία.

Λίγα λόγια για το Ανιχνευτικό Πρόγραμμα Ακοής Νεογνών
Η Cyta για 15η συνεχή χρονιά συμμετέχει με δράσεις της στη στήριξη του Ανιχνευτικού Προγράμματος Ακοής Νεογνών του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής. Στόχος του προγράμματος είναι ο έγκαιρος εντοπισμός νεογνών με συγγενή βαρηκοΐα, δηλαδή βαρηκοΐα που υπάρχει στη γέννηση. Η έγκαιρη διάγνωση αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για την άμεση παρέμβαση και στήριξη, ώστε τα νεογνά με βαρηκοΐα να μπορέσουν να αναπτύξουν ομιλία και δυνατότητες επικοινωνίας όμοιες με των παιδιών με φυσιολογική ακοή.
Περισσότερες πληροφορίες για το Ανιχνευτικό Πρόγραμμα Ακοής Νεογνών και το έργο του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής μπορείτε να βρείτε στο: http://www.cpp.org.cy/akoiscreen-art.asp

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top