ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οδικές εργασίες στην επαρχία Λεμεσού

Οδικές εργασίες στην επαρχία Λεμεσού

Συγκεκριμένα από τη Δευτέρα 26/10/2020 μέχρι την Παρασκευή 30/10/2020 από τις 09:30 μέχρι τις 15:00 εκτός 28ης Οκτωβρίου, στον Αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού, τμήμα Χοιροκοιτίας - Μουτταγιάκας θα εκτελούνται εργασίες για την αντικατάσταση πληροφοριακών πινακίδων.  

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών θα κλείνει τμηματικά ανά πάσα στιγμή λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας, στην κατεύθυνση από Λευκωσία προς Λεμεσό, σε μήκος μέχρι  1 χλμ.. περίπου κάθε φορά και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στην άλλη λωρίδα κυκλοφορίας.

Επίσης, από την Τρίτη 27/10/2020 μέχρι την Παρασκευή 20/11/2020 από τις 07:00 μέχρι τις 16:00 καθημερινά εκτός Σαββάτων, Κυριακών και 28ης Οκτωβρίου στον παλαιό δρόμο Πάφου - Λεμεσού (Β6) από τον κόλπο Πισσουρίου μέχρι τον Αστυνομικό Σταθμό Πισσουρίου σε μήκος 3,5 χλμ., θα εκτελούνται εργασίες μικροσκάμματος από ιδιωτική εταιρεία τηλεπικοινωνιών για τοποθέτηση καλωδίων. 

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λεμεσό σε μήκος 80 μ. περίπου, η τροχαία θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας και θα γίνεται διαχείριση της τροχαίας κίνησης με το σύστημα “STOP & GO”.

Ακόμη, το Σάββατο 31/10/2020 και την Κυριακή 1/11/2020 μεταξύ των ωρών 06:30 - 14:30, στον Αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού με κατεύθυνση προς Λεμεσό, από την έξοδο Πεντακώμου μέχρι την έξοδο προς Μονή, θα διεξάγονται εργασίες τραβήγματος καλωδίου από ιδιωτική εταιρεία τηλεπικοινωνιών.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών θα κλείνει η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας με κατεύθυνση από Λευκωσία προς Λεμεσό σε μήκος 2000 μ. περίπου και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και να  συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

Aπό ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top