Μονάδες και Φυλάκια της Εθνικής Φρουράς στην Προκεχωρημένη Γραμμή Άμυνας επισκέφτηκε ο ΥΠΑΜ

Μονάδες και Φυλάκια της Εθνικής Φρουράς στην Προκεχωρημένη Γραμμή Άμυνας επισκέφτηκε ο ΥΠΑΜ

Ο Υπουργός Άμυνας Χαράλαμπος Πετρίδης, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό του ΓΕΕΦ Αντιστράτηγο Δημόκριτο Ζερβάκη, επισκέφθηκαν Μονάδες και Φυλάκια της Εθνικής Φρουράς στην περιοχή της Λευκωσίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΠΑΜ, κατά την επίσκεψη ο Υπουργός ενημερώθηκε επί τόπου για την αποστολή και το ρόλο των φυλακίων, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με στελέχη και εθνοφρουρούς που υπηρετούν στην πρώτη γραμμή και να δει ιδίοις όμμασι το επιτελούμενο έργο των φυλακίων στην Προκεχωρημένη Γραμμή Άμυνας (ΠΓΑ).

Ταυτόχρονα, αναφέρεται, επιθεώρησε τις συνθήκες διαβίωσης των στρατιωτών και τα διαλαμβανόμενα μέτρα ένεκα του κορωνοϊού.
 
Απευθυνόμενος στο προσωπικό των φυλακίων ο κ. Πετρίδης τόνισε ότι για το Υπουργείο αποτελεί προτεραιότητα η αναβάθμιση και ο εκσυγχρονισμός της επιτήρησης της Προκεχωρημένης Γραμμής Άμυνας (ΠΓΑ).
 
Οι επισκέψεις του κ. Πετρίδη εντάσσονται στο πλαίσιο σειράς επισκέψεων – επιθεωρήσεων σε ολόκληρη την ΠΓΑ καθώς και σε άλλες μονάδες εσωτερικού της Εθνικής Φρουράς, καταλήγει η ανακοίνωση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Ηχούν σειρήνες στο Ισραήλ - Ο IDF εντόπισε εκτόξευση πυραύλων από το Ιράν

LIVE: Ηχούν σειρήνες στο Ισραήλ - Ο IDF εντόπισε εκτόξευση πυραύλων από το Ιράν

Το Ισραήλ συνεχίζει τις αεροπορικές επιδρομές του στο Ιράν, με την Τεχεράνη να απαντά με σφοδρές πυραυλικές επιθέσεις, και με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί. Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι ο Τραμπ θα αποφασίσει εντός δύο εβδομάδων αν θα επιτεθεί στο Ιράν. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE