ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ιδού το «τέρας» που βίασε 6χρονη στη Λευκωσία (ΦΩΤΟ)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ιδού το «τέρας» που βίασε 6χρονη στη Λευκωσία (ΦΩΤΟ)

Σάλο έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες η είδηση ότι 68χρονος καταδικάστηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, σε φυλάκιση μόνον για 45 μήνες για σεξουαλική εκμετάλλευση κατ΄επανάληψη 6χρονης.

Αρκετοί ήταν αυτοί που εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκεια τους για την απόφαση. Το δικαστήριο υπέβαλε τη συγκεκριμένη ποινή, μετά από παραδοχή του 68χρονου για ενοχή ότι εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά το κοριτσάκι και ότι της επιτέθηκε άσεμνα εννιά φορές.

Το Tothemaonline εξασφάλισε και σας παρουσιάζει τη φωτογραφία του ηλικιωμένου.  Αυτός εδώ που βλέπετε πιο κάτω βίασε το κοριτσάκι, τραυματίζοντας την παιδική του ψυχούλα για πάντα. 

Τα αδικήματα διαπράχθηκαν σε διάστημα δυο χρόνων, μεταξύ 2011 και 2013, ενώ κατά τη διάπραξη του δευτέρου αδικήματος η μικρή προσπαθούσε να φωνάξει από πόνο, αλλά ο κατηγορούμενος της έκλεινε το στόμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονη η Αννίτα για την προεκλογική των κομμάτων - «Αρκετά με τα κουτσομπολιά... Ο πολίτης νιώθει μη ασφαλής τη δεδομένη στιγμή»

Έντονη η Αννίτα για την προεκλογική των κομμάτων - «Αρκετά με τα κουτσομπολιά... Ο πολίτης νιώθει μη ασφαλής τη δεδομένη στιγμή»

Στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο φιλοξενήθηκε η Πρόεδρος και της Βουλής και Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου. Τοποθετήθηκε για το πρόσφατο ταξίδι της στην Ινδία, τα μεγάλα νομοθετήματα που βρίσκονται ενώπιον της Βουλής, τα ζητήματα δημόσιας ασφάλειας, αλλά και το προεκλογικό κλίμα που διαμορφώνεται στη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE