ΚΥΠΡΟΣ

Θα αφήσουν και την ψυχή τους στο γήπεδο…

Θα αφήσουν και την ψυχή τους στο γήπεδο…

Στο ρεπορτάζ του Απόλλωνα γίνεται αναφορά για τα αγωνιστικά προβλήματα, με τα οποία θα παραταχθεί η ομάδα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Τον Κάανεν δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Ρομπέρ, Βασιλείου, Αγγελή και Αντράντε, δεν προλαβαίνουν οι Γκίε και Τουράμ που προπονήθηκαν και χθες ατομικά, ενώ σφίξιμο στο πόδι ένιωσε ο Στογιάνοβιτς.

Μπορεί ο Απόλλωνας να παραταχθεί με αρκετές απουσίες απέναντι στην ΑΕΚ, ωστόσο αυτοί που θα αγωνιστούν, θα δώσουν και την ψυχή τους μέσα στο γήπεδο. Στην ομάδα είναι αποφασισμένοι να φθάσουν στο «διπλό», να κλείσουν στόματα και να πάρουν τεράστια δυναμική για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος.

Σαν μια «γροθιά» ο Απόλλωνας προετοιμάζεται για το κρίσιμο ραντεβού στη Λάρνακα. Ο κόσμος είναι εκεί, όπως άλλωστε ήταν πάντα. Η διοίκηση κάνει ότι μπορεί για να τονώσει το ηθικό των παικτών, που ανυπομονούν να βρεθούν στο ΓΣΖ. Η τεχνική ηγεσία προετοιμάζει την ομάδα και έχει εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές πως θα φθάσουν στην πολυπόθητη νίκη.

«Η αντεπίθεση αρχίζει από την Λάρνακα» είναι το σύνθημα που επικρατεί στον Απόλλωνα. Όλοι ενωμένοι και με αποφασιστικότητα, κοιτάζουν μόνο αυτό το παιχνίδι και πως θα έρθουν οι τρεις βαθμοί. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Συνελήφθησαν Ουκρανοί αξιωματούχοι - Κατηγορούνται ότι σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Ζελένσκι

Δημοτικός σύμβουλος και Δήμαρχος κατήγγειλαν ο ένας τον άλλον για σωματική επίθεση – Μελετούν κλειστά κυκλώματα για καταθέσεις

Δημοτικό Λιβαδιών: 10χρονος ανάμεσα στα άτομα που προκάλεσαν ζημιές - «Υπήρχε φρουρός στο σχολείο»

Στην εντατική διεθνής ποδοσφαιριστής μετά από επίθεση με καυστικό οξύ



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top