ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λείπουν τα γκολ του ΜΑΤ κι ενός ακόμα παίχτη – Λίγο ΦΤΑΙΕΙ το rotation

Λείπουν τα γκολ του ΜΑΤ κι ενός ακόμα παίχτη – Λίγο ΦΤΑΙΕΙ το rotation

Ψάχνουν το λάθος στην Ομόνοια, για την πρώτη φετινή ήττα στο πρωτάθλημα. Ο σημαντικότερος λόγος είναι η έλλειψη ενός δεινού γκολτζή, αφού ο Μίχαλ Ντουρίς, ακόμα προσπαθεί να μπει στο πετσί του ρόλου… 

Πίστευαν οι τεχνικοί υπεύθυνοι, ότι φέρνοντας τον Σλοβάκο πρώην παίχτη της Ανόρθωσης, αν όχι να έκανε τα αντίπαλα δίχτυα να αναστενάζουν όπως ο Ματ Νταρμπισάϊαρ, τουλάχιστον θα είχε ικανοποιητικά συχνότητα.

Να μην τα “φορτώνουμε” όλα στον Ντουρίς, αφού η Ομόνοια δεν παίρνει γκολ ούτε από τους άλλους επιθετικούς.

Θυμηθήκαμε και τον Τιάγκο, ο οποίος δεν είναι μηχανή του γκολ, αλλά πέρσι είχε σκοράρει 4 φορές μέχρι τα Χριστούγεννα. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, έβαζε ένα γκολ ανά μήνα, από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Δεκέμβριο.

Οι περισσότεροι οπαδοί θεωρούν ότι φταίει αρκετά και το rotation, που κάνει σε κάθε ματς πρωταθλήματος, ο Χέννιγκ Μπεργκ.

Δεν συμμεριζόμαστε την εν λόγω άποψη, επειδή χτες με τον Ολυμπιακό, στην επανάληψη οι πράσινοι δημιούργησαν αρκετές φάσεις. Είναι πρόβλημα φυσικά το ότι δεν έχουν το εύκολο γκολ, ενώ σε κάποιες φάσεις χτες, τους είπε “στοπ” ο Νεόφυτος Μιχαήλ.

Η Ομόνοια είναι πέντε βαθμούς πίσω από το ρετιρέ, ύστερα από τις δυο συνεχόμενες αποτυχίες, κάπου χάθηκε η πίστη μιας μερίδας οπαδών της για τον τίτλο.

Όμως, ο δρόμος είναι παρά πολύ μακρύς, λαμβάνοντας υπόψη ότι καμιά από τις άλλες ομάδες που κυνηγούν το πρωτάθλημα, δεν μπορεί να λεχθεί ότι “τρελαίνει” κόσμο με την απόδοση της.

The post Λείπουν τα γκολ του ΜΑΤ κι ενός ακόμα παίχτη – Λίγο ΦΤΑΙΕΙ το rotation appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top