ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χρύσης Μιχαήλ: «Από την πρώτη μέρα…» – Τι ΕΙΠΕ για τα περί ΑΠΟΕΛ, το «ντου» Αστυνομίας στους πάγκους και το ματς με Απόλλωνα

Χρύσης Μιχαήλ: «Από την πρώτη μέρα…» – Τι ΕΙΠΕ για τα περί ΑΠΟΕΛ, το «ντου» Αστυνομίας στους πάγκους και το ματς με Απόλλωνα

Στον Super Sport FM μίλησε το πρωί της Τρίτης (03-11) ο προπονητής της Καρμιώτισσας Πάνω Πολεμιδιών, Χρύσης Μιχαήλ.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Για το ματς με την Ανόρθωση και γενικότερα για το πρωτάθλημα: «Είναι ένα πρωτάθλημα αρκετά δύσκολο και στα πάνω και στα κάτω. Εύχομαι αυτό να συνεχιστεί μέχρι τέλους, όλες οι ομάδες να έχουν ενδιαφέρον. Εμείς προσθέσαμε άλλο έναν βαθμό και επειδή η ισοπαλία ήρθε απέναντι σε μια ομάδα που αν κέρδιζε να ανέβαινε στην κορυφή μας ανεβάζει περισσότερο».

Ήταν σημαντικό και στο ψυχολογικό κομμάτι μετά από ανεπιτυχή αποτελέσματα:
 «Είχαμε αρχίσει με καλές εμφανίσεις, ήρθε η ανατροπή με την Δόξα που ισοφαριστήκαμε από το 3-0 και κάπου επηρέασε στο ψυχολογικό. Κάναμε ένα καλό ματς με τον Ερμή που το χάσαμε, η άσχημη εμφάνιση με την Πάφο και θέλαμε άμεσα κάτι που θα άλλαζε την ψυχολογία».

Τι ήταν αυτό που επηρέασε μετά το καλό ξεκίνημα
; «Το αποτέλεσμα με την Δόξα. Αυτό έπαιξε τον ρόλο του, ήμασταν και άτυχοι με τον Ερμή».

Κάποιοι λένε ότι επηρέασε η φημολογία που αναπτύχθηκε γύρω από το όνομα σου περί ΑΠΟΕΛ:
 «Σίγουρα επηρέασε και αυτό, να έπαιξε τον ρόλο του, τον αρνητικό του ρόλο. Εγώ είμαι αφοσιωμένος σε αυτό που κάνω και στόχος μου είναι το καλύτερο κάθε εβδομάδα με την Καρμιώτισσα».

Νιώθεις ότι κάποια στιγμή σύντομα θα αναλάβει μεγάλη ομάδα; Νιώθεις έτοιμος;
 «Αρχίζοντας μια καριέρα προπονητή ήμουν έτοιμος από την πρώτη μέρα να καθίσω σε πάγκο μεγάλης ομάδας. Αλίμονο να είσαι προπονητής και να μην είσαι έτοιμος. Η παρουσία σε άλλες ομάδες θα βοηθήσει από πλευράς εμπειρίας».

Τώρα έχετε ένα ματς με τον Απόλλωνα: «Δεν το βλέπω ότι κόψαμε βαθμούς από μεγάλες ομάδες αλλά ότι πήραμε βαθμούς. Είναι δύσκολο παιχνίδι, το ρόστερ μας είναι μικρό, κάποιοι είναι τραυματίες, κάποιοι πολύ κουρασμένοι, κάποιοι στο όριο των καρτών και είναι δύσκολο. Παίξαμε Κυριακή και παίζουμε Παρασκευή και είναι λιγότερες οι μέρες δουλειάς. Θα δούμε τι διαχείριση θα κάνουμε για να παρουσιαστούμε φρέσκοι».

Για τα αγωνιστικά:
«Επανέρχεται ο Ισμαέλ Σάσι, ο Μπαράνοφ που ήταν τραυματίας. Ο Μπουμπακάρι που εγχειρίστηκε μπαίνει σιγά, σιγά, έπαιξε με την Πάφο και τον Ονήσιλο αλλά έσπασε το χέρι του και τον χάνουμε».

Ήρθε η αστυνομία και έκανε έλεγχο στον πάγκο σας;
«Με ενημέρωσαν ότι ήρθαν και μας έκαναν έλεγχο. Είναι πρωτοτυπία ανά το παγκόσμιο. Όλοι φορούσαν μάσκες και κρατούσαν αποστάσεις. Όλοι κάνουν τη δουλειά τους, αλλά στο γήπεδο η δουλειά είναι δική μας. Σε ένα σημείο όπου υπήρχε ένταση δεν γίνεται να θέλουν να αντιδρούμε με ήπιο τρόπο».

The post Χρύσης Μιχαήλ: «Από την πρώτη μέρα…» – Τι ΕΙΠΕ για τα περί ΑΠΟΕΛ, το «ντου» Αστυνομίας στους πάγκους και το ματς με Απόλλωνα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top