ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δημητρίου: «Το κίνητρο έρχεται από μόνο του»

Δημητρίου: «Το κίνητρο έρχεται από μόνο του»

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης στον Super Sport FM.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Τι γίνεται στην ΑΕΚ; «Το ευτύχημα είναι ότι αποφύγαμε την περαιτέρω απραξία, θα αγωνιστούμε κανονικά με την Ανόρθωση σε ένα μεγάλο ντέρμπι. Το είπα ξανά ότι με αφορμή την κατάσταση στην Πάφο και τώρα στην Ανόρθωση, δεν θέλουμε να συμβαίνει σε καμιά ομάδα όλο αυτό. Μετά την αναβολή με την Πάφο, από την μια κερδίσαμε περισσότερο χρόνο, από την άλλη εμείς θέλαμε να είχαμε αγωνιστική δράση γιατί ήμασταν σε καλή κατάσταση. Μετά τη διακοπή μέχρι και τα Χριστούγεννα μας περιμένει ένα πολύ γεμάτο πρόγραμμα. Έχουμε και το εξ΄ αναβολής με την Πάφο και το νοκ-άουτ Κυπέλλου με την ΑΕΛ συν τα ματς πρωταθλήματος. Δουλειά μας είναι να προσπαθούμε να ανταπεξέλθουμε».

Πως προσεγγίζετε το ντέρμπι που έρχεται;
 «Όπως πάντα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Σε τέτοιου είδους παιχνίδια το έργο του προπονητή είναι πιο εύκολο. Το κίνητρο έρχεται από μόνο του. Παίζουμε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με μια Ανόρθωση που και φέτος είναι στα ψηλά, εμείς είμαστε λίγο πιο πίσω και θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας για να πάρουμε τη νίκη. Ο στόχος δεν αλλάζει με όποιον και να παίζουμε».

Για την προετοιμασία:
 «Ο κύκλος της προετοιμασίας άνοιξε από σήμερα το πρωί. Αύριο είναι διπλή και πρωί και απόγευμα. Περισσότερο η προσοχή στρέφεται στους παίκτες που δεν έπαιξαν την περασμένη εβδομάδα. Είναι πρόωρο να πούμε ακόμα κάτι».

Για την σημαντικότητα του αγώνα:
 «Είναι σημαντικό το παιχνίδι όπως όλα τα παιχνίδια αλλά σε ένα ντέρμπι είναι διαφορετικό»

Για την δουλειά του προπονητή:
 «Ο χρόνος κυλά υπέρ μας και βλέπουμε ότι παιχνίδι με παιχνίδι βλέπουμε βελτίωση. Αυτό θέλουμε να συνεχίσουμε να βλέπουμε. Καθρέφτης για τον οποιονδήποτε είναι το γήπεδο».

The post Δημητρίου: «Το κίνητρο έρχεται από μόνο του» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top