ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Καταζητείται ο 20χρονος από τη Λάρνακα του οποίου ρίχθηκαν προειδοποιητικοί πυροβολισμοί στο όχημα του – Ύποπτος και για υποθέσεις ναρκωτικών

Καταζητείται ο 20χρονος από τη Λάρνακα του οποίου ρίχθηκαν προειδοποιητικοί πυροβολισμοί στο όχημα του – Ύποπτος και για υποθέσεις ναρκωτικών

'Αφαντος εξακολουθεί να παραμένει ο 20χρονος από τη Λάρνακα, για τον οποίο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας έχει εκδώσει ένταλμα σύλληψης και καταζητείται από την Αστυνομία για υποθέσεις ναρκωτικών και αλόγιστης και επικίνδυνης οδήγησης και πρόκλησης δυστυχημάτων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την Πέμπτη 30 Απριλίου είχε ληφθεί πληροφορία ότι στη Λάρνακα θα γινόταν διακίνηση ποσότητας ναρκωτικών από συγκεκριμένο άτομο ηλικίας 20 ετών. Η περιοχή όπου θα γινόταν η διακίνηση τέθηκε υπό παρακολούθηση από την Αστυνομία και μέλη της ΥΚΑΝ και γύρω στις 18.50 το αυτοκίνητο του 20χρονου έγινε αντιληπτό να κινείται.

Η Αστυνομία προσπάθησε να ανακόψει την πορεία του αυτοκινήτου σε σημείο του παλιού δρόμου Λάρνακας – Λεμεσού προς τα Κλαυδιά. Ωστόσο ο νεαρός απέφυγε να σταματήσει στις υποδείξεις της Αστυνομίας και έγινε αντιληπτός να κάνει κίνηση με το χέρι, ωσάν να προσπαθεί να πετάξει κάτι έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου.

 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 20χρονος ανέπτυξε ταχύτητα και οδηγώντας το αυτοκίνητο του επικίνδυνα και με ιλιγγιώδη ταχύτητα εισήλθε στο δρόμο που οδηγεί στα Κλαυδιά και ακολούθησε τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λάρνακας, με κατεύθυνση τη Λάρνακα. Το αυτοκίνητο του νεαρού έγινε στη συνέχεια αντιληπτό από την Αστυνομία να κινείται στην περιοχή Καμάρες στη Λάρνακα και έγινε ξανά προσπάθεια ανακοπής του, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Σε κάποια στιγμή ο νεαρός κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς φαίνεται να κτύπησε σε υπηρεσιακό όχημα της Αστυνομίας, συνεχίζοντας ωστόσο την πορεία του. Άλλο αυτοκίνητο της Αστυνομίας ακολούθησε το όχημα του 20χρονου και σε μια προσπάθεια των μελών της Δύναμης να το σταματήσουν, ρίφθηκε προειδοποιητικός πυροβολισμός.

 

Ο νεαρός συνέχισε να οδηγεί το αυτοκίνητο του επικίνδυνα και αλόγιστα, ανεβαίνοντας μάλιστα ακόμα και σε πεζοδρόμια σε πυκνοκατοιημένη περιοχή. Η Αστυνομία έριξε δεύτερο πυροβολισμό στο πίσω αριστερό ελαστικό του οχήματος του, το οποίο και έπληξε. Στη συνέχεια το αυτοκίνητο του υπόπτου συγκρούστηκε με το όχημα της Αστυνομίας και ακινητοποιήθηκε, κτυπώντας σε πέτρινο περιτοίχισμα σπιτιού στη περιοχή Καμάρες.

Τα δύο μέλη της Αστυνομίας που βρίσκονταν στο αυτοκίνητο μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι ο ένας δεν έφερε οποιοδήποτε τραυματισμό ενώ ο άλλος έφερε μικροεκδορές.

Ο νεαρός κατάφερε να διαφύγει και φαίνεται να κρύφτηκε στο σπίτι φιλικού του προσώπου, το οποίο τον μετέφερε στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας για εξετάσεις. Οι επί καθήκοντι ιατροί, αφού εξέτασαν τον νεαρό, διαπίστωσαν ότι δεν έφερε οποιοδήποτε τραύμα και απολύθηκε.

'Υστερα από έρευνα στο αυτοκίνητο του 20χρονου, η Αστυνομία δεν εντόπισε ναρκωτικά.

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό από το βράδυ της Πέμπτης για σύλληψη του υπόπτου χωρίς όμως μέχρι στιγμής αποτέλεσμα.

Στο μεταξύ, μετά τη ρίψη των πυροβολισμών από μέλη της Αστυνομίας, ο Αρχηγός της Δύναμης διέταξε έρευνα και έκθεση γεγονότων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top