Ο τίτλος περνά από το ΓΣΠ!

Ο τίτλος περνά από το ΓΣΠ!

Το κρισιμότερο παιχνίδι της αγωνιστικής ξεκινά στις 5 μ.μ και ο ΑΠΟΕΛ θέλει να περάσει ακόμα μια φορά το εμπόδιο της Ομόνοιας καλπάζοντας προς τον τίτλο. Από την άλλη οι πράσινοι θέλουν να σπάσουν το ρόδι και να επικρατήσουν των γαλαζοκιτρίνων για πρώτη φορά φέτος.

Με τον Κίλιαν Σιέριντν να συμπεριλαμβάνεται τελικά στην αποστολή ο Τόρτσεν Φινκ θα παρατάξει μια εντεκάδα που θα πιέζει ψηλά την Ομόνοια και με την ώθηση του κόσμου θα καταφέρει να σκοράρει πρώτη. Σίγουρα ο τίτλος δεν έχει εξασφαλιστεί σε καμία περίπτωση για τον ΑΠΟΕΛ ο οποίος θέλει να πάει την ερχόμενη βδομάδα στο Τσίρειο με ήσυχο το κεφάλι του. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Σιέρινταν συμπεριλήφθηκε τελικά στην αποστολή. Ο Λάνογκ είναι εκτός ενώ δεν είναι σίγουρη η συμμετοχή του Βινίσιους στην αρχική εντεκάδα. 

Η αποστολή του ΑΠΟΕΛ:

Χιώτης, Κίσσας, Riise, Αντωνιάδης, Ιωάννου, Sergio, Amorin, Kaka, Carlao, Χριστοφίδης, Morais, Vinicius, Αρτυματάς, Χαραλαμπίδης, Εφραίμ, Gomes, Αλωνεύτης, Nafiu, Αλεξάνδρου, Παπαφώτης, De Vincenti, Djebbour, Sheridan.

Αντρέας Ψάλτης 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενοχλημένη η Τουρκία από τη συμφωνία της Κύπρου με τον Λίβανο για την ΑΟΖ – «Δεν έχουν την εξουσία για αποφάσεις που αφορούν όλο το νησί»

Ενοχλημένη η Τουρκία από τη συμφωνία της Κύπρου με τον Λίβανο για την ΑΟΖ – «Δεν έχουν την εξουσία για αποφάσεις που αφορούν όλο το νησί»

Την ενόχλησή της Άγκυρας για τη συμφωνία που υπέγραψε η Κύπρος με τον Λίβανο για την οριοθέτηση ΑΟΖ μετέφερε με ανακοίνωσή του το πρωί της Πέμπτης ο εκπρόσωπος τύπου του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE