ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πάλεψε, αλλά υποτάχθηκε στην ανωτερότητα της ΤΣΣΚΑ ο ελλιπής Παναθηναϊκός (ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ)

Πάλεψε, αλλά υποτάχθηκε στην ανωτερότητα της ΤΣΣΚΑ ο ελλιπής Παναθηναϊκός (ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ)

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να επέστρεψε δύο φορές από μεγάλες διαφορές, όμως δεν είχε άλλες δυνάμεις και υποτάχθηκε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας (83-89) στο ΟΑΚΑ.

Το… πάλεψε ο Παναθηναϊκός, όμως δεν είχε το κάτι παραπάνω για να φτάσει στο ροζ φύλλο αγώνα κόντρα στην ανώτερη ΤΣΣΚΑ Μόσχας (83-89).

Οι «πράσινοι» βρέθηκαν να χάνουν δύο φορές με μεγάλες διαφορές (-13 και -18), επέστρεψαν, ωστόσο δεν είχαν τον τρόπο για να περάσουν μπροστά.

Η ομάδα του Βόβορα πλήρωσε τις απουσίες της, που την πλήγωσαν στο ροτέισον, ενώ πληγώθηκε από τα πολλά χαμένα ριμπάουντ (12 επιθετικά οι Ρώσοι) και τη… χαλαρή άμυνα (μόλις 7 λάθη η ΤΣΣΚΑ).

Πρώτος σκόρερ για το «τριφύλλι» ο Νέντοβιτς, που είχε 19 πόντους, θετική νότα και οι Ουάιτ (11 πόντοι), Μποχωρίδης (10 πόντοι, 3 ασίστ).

Το ματς

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε αρκετά νευρικά το παιχνίδι και δεν μπορούσε να βρει σκορ: το αρχικό 3-5 (2’) μετατράπηκε πολύ γρήγορα σε +13 (5-18 στο 5’), με τους παίκτες της ΤΣΣΚΑ να πυροβολούν με κάθε τρόπο (4/4 τρίποντα)!

Οι αλλαγές του Βόβορα λειτούργησαν ευεργετικά κι έφεραν σημαντική άνοδο στην απόδοση του «τριφυλλιού», που απάντησε με 7-0 και πλησίασε (12-18 στο 7’). Οι «πράσινοι» συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό, έβγαλαν καλές συνεργασίες και με επιμέρους 12-3, ισοφάρισαν σε 24-24 στο φινάλε της πρώτης περιόδου.

Παρ’ όλα αυτά, η αντεπίθεση του Παναθηναϊκού δεν συνεχίστηκε στο δεύτερο δεκάλεπτο, αφού οι Ρώσοι ξεκίνησαν… φορτσάτοι και με τον Τζέιμς να μπαίνει στην εξίσωση, απομακρύνθηκαν πάλι με διψήφια διαφορά (26-36 στο 13’).

Η ομάδα του Ιτούδη πάτησε το γκάζι και βρήκε λύσεις από όλους τους παίκτες της: με επιμέρους σκορ 13-2, εκτοξεύτηκε στο +18 (31-49 στο 17’)! Την ίδια ώρα, δεν… ένιωθε την άμυνα των γηπεδούχων, που είχαν μπλοκάρει και επιθετικά.

Κάπου εκεί πήρε μπρος ο Νέντοβιτς, ο οποίος κουβάλησε στις πλάτες του το «τριφύλλι» και με 8 διαδοχικούς πόντους, έριξε τη διαφορά στο φινάλε του ημιχρόνου (42-51).

Στην εκκίνηση της τρίτης περιόδου, οι «πράσινοι» πίεσαν ακόμα περισσότερο στην άμυνα και μέσω αυτής πήραν ώθηση για την επίθεση. Με τους Φόστερ και Παπαπέτρου να εκτελούν από την περιφέρεια, ο Παναθηναϊκός πλησίασε σε απόσταση βολής (52-53 στο 25’).

Παρ’ όλα αυτά, οι Ρώσοι αντέδρασαν και με σερί 7-0 απομακρύνθηκαν εκ νέου (52-60 στο 27’), την ώρα που οι γηπεδούχοι υπέστησαν μπλακ-άουτ επιθετικά. Ο Φόστερ έδωσε κάποιες λύσεις στην ομάδα του Βόβορα, που μείωσε (58-63 στο 29’), όμως το τρίτο δεκάλεπτο έκλεισε με την ΤΣΣΚΑ στο +7 (58-65).

Στην τέταρτη περίοδο, η ομάδα του Ιτούδη ξεκίνησε φουριόζα και με σερί 8-0, εκμεταλλεύτηκε τη… χαλαρότητα της αντίπαλης άμυνας και έχτισε διαφορά νίκης (58-73 στο 33’). Το «τριφύλλι» δεν είχε τον τρόπο να πλησιάσει και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο -11 (67-78 στο 35’).

Κάπου εκεί ο Κλάιμπερν πήρε στην πλάτη του τους Ρώσους και τους έφερε στο +12 (74-86 στο 38’). Στο τελευταίο δίλεπτο, οι παίκτες του Παναθηναϊκού έβγαλαν αντίδραση και έριξαν τη διαφορά για το τελικό 83-89.

Τα δεκάλεπτα: 24-24, 42-51, 58-65, 83-89.

Παναθηναϊκός (Βόβορας): Παπαγιάννης 10 (7 ριμπ.), Μποχωρίδης 10, Παπαπέτρου 13 (7 ριμπ.), Δίπλαρος, Κασελάκης, Καλαϊτζάκης 2, Φόστερ 7, Περσίδης, Νέντοβιτς 19 (4/5 τρ.), Ουάιτ 11, Μήτογλου 7, Σαντ-Ρος 4.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ιτούδης): Μπολομπόι 6, Τζέιμς 10 (5 ασίστ), Χίλιαρντ 14, Ούκχοφ, Χάκετ 13, Αντόνοφ, Στρέλνιεκς 9, Φόιγκτμαν 5, Κλάιμπερν 15 (7 ριμπ.), Σενγκέλια 6, Μιλουτίνοφ 6, Κουρμπάνοφ 5.

Πηγή: sport-fm.gr

The post Πάλεψε, αλλά υποτάχθηκε στην ανωτερότητα της ΤΣΣΚΑ ο ελλιπής Παναθηναϊκός (ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top