ΚΥΠΡΟΣ

Πρώτη και φαρμακερή!

Πρώτη και φαρμακερή!

Η Ομόνοια δεν κατάφερε φέτος να κερδίσει το ΑΠΟΕΛ και θέλει σήμερα να είναι η πρώτη και... φαρμακερή.

Η ομάδα του Κώστα Καϊάφα νιώθει την ανάσα της ΑΕΚ στην 4η θέση επομένως ενδεχόμενη απώλεια μπορεί να προβεί καταστροφική αν νικήσει και η ομάδα της Λάρνακας στο ΓΣΖ. 

Με τον Ερόλντ Γκουλόν να επιστρέφει η ομάδα της Λευκωσίας δεν θέλει να αρκεστεί μόνο σε μια καλή εμφάνιση αλλά να πάρει το διπλό το οποίο μπορεί να την βοηθήσει υπό προϋποθέσεις ακόμα και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. 

Τα πράγματα είναι οριακά στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και αυτό το γνωρίζουν οι παίκτες της Ομόνοιας. Το σύνθημα νίκης δόθηκε στις τελευταίες προπονήσεις ενώ στο στρατόπεδο των πρασίνων επικρατεί αισιοδοξία. 

Ο προπονητής της ομάδας θα αποφασίσει τελευταία στιγμή που θα τοποθετήσει τον Γκουλόν, προβάδισμα έχει ο άξονας.

Την αποστολή των πρασίνων απαρτίζουν:

Άντραζ Κιρμ, Ερόλντ Γκουλόν, Γκαουσού Φοφανά, Νούνο Ασίς, Αντρέ Σκέμπρι, Ούτσα Λομπτζιανίτζε, Μάριο Δημητρίου, Χάρη Κυριάκου, Άλεξ Ρούμπιο, Ρομπέρτο Γκαρσία, Ρενάτο Μαργκάσα, Αντρέας Παναγιώτου, Ιβάν Ρούνιε, Κριστοβάο Ράμος, Λεάντρο, Μίκαελ Ποτέ και Γεράσιμο Φυλακτού.

Αντρέας Ψάλτης 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top