ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πάντα πρώτη η Σοσιεδάδ, με νίκη – ρελαντί επί της… μισής Γρανάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάντα πρώτη η Σοσιεδάδ, με νίκη – ρελαντί επί της… μισής Γρανάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Γρανάδα ταξίδεψε στο Σαν Σεμπαστιάν με εφτά παίκτες της πρώτης ομάδας λόγω κορωνοϊού – τραυματισμών – τιμωριών και με 18χρονο τερματοφύλακα, με αποτέλεσμα η Ρεάλ Σοσιεδάδ να διατηρηθεί πρώτη στην La Liga με πέμπτη διαδοχική νίκη (2-0).

Η Γρανάδα ζήτησε την αναβολή του αγώνα με την Ρεάλ Σοσιεδάδ, αφού είχε με κορωνοϊό τον προπονητή Ντιέγο Μαρτίνεθ και αρκετούς ποδοσφαιριστές, απουσίες λόγω τραυματισμού και τιμωρίας, με αποτέλεσμα να είναι διαθέσιμοι μόλις εφτά παίκτες της πρώτης ομάδας.

Η Λίγκα και η Ομοσπονδία θεώρησαν πως δεν υπήρχε λόγος για αναβολή (;), η ομάδα της Ανδαλουσίας (και εκ των αντιπάλων του ΠΑΟΚ στο Europa League) ταξίδεψε στο Σαν Σεμπαστιάν με εφτά παίκτες της πρώτης ομάδας και μια αποστολή γεμάτη πιτσιρικάδες, με τερματοφύλακα τον 18χρονο Άνχελ Χιμένεθ, ο οποίος και έκανε ντεμπούτο στην La Liga.

Κόντρα σε τέτοια αποδεκατισμένη αντίπαλο, η «καυτή» αυτή την εποχή Ρεάλ Σοσιεδάδ δεν είχε πρόβλημα για να επικρατήσει (2-0), να σημειώσει πέμπτη διαδοχική νίκη και να διατηρηθεί, για ακόμα μια αγωνιστική, στην κορυφή της βαθμολογίας.

Κυρίαρχοι οι γηπεδούχοι, προηγήθηκαν 2-0 πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο (22′ Μονρεάλ, 27′ πέν. Ογιαρθάμπαλ) και, στη συνέχεια, έριξαν τον ρυθμό.

Πρόλαβαν, πάντως, να χάσουν πέναλτι με τον Γουίλιαν Ζοσέ (54′), με τον νεαρό Άνχελ να γίνεται ο πρώτος τερματοφύλακας που πιάνει πέναλτι στο ντεμπούτο του στην La Liga, μετά τον Νταβίδ Ντε Χέα το 2009, με την Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα στην Σαραγόσα.

Στο 86′, μάλιστα, η Σοσιεδάδ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Λε Νορμάντ, κόντρα σε μια ομάδα που είχε παίκτες να αγωνίζονται σε θέσεις που δεν ήταν οι φυσικές τους, απλώς και μόνο για να συμπληρώνεται η ενδεκάδα.

Παρ’ όλα αυτά, άγγιξε την μείωση του σκορ, χάνοντας πέναλτι στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Ντάρβιν Ματσίς (το απέκρουσε ο Άλεξ Ρεμίρο). Αν δεν σε θέλει…

Για πρώτη φορά από το 2015 και έναν αγώνα Λεβάντε – Έλτσε (Μαρίνιο και Τίτον), δεν συνέβαινε στην La Liga να αποκρούσουν πέναλτι οι τερματοφύλακες και των δύο ομάδων.

The post Πάντα πρώτη η Σοσιεδάδ, με νίκη – ρελαντί επί της… μισής Γρανάδα (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top