ΔΥΟ αλλαγές… μόνο από Μπεργκ – Σεχού όπως και στο παρελθόν με… Ανόρθωση

ΔΥΟ αλλαγές… μόνο από Μπεργκ – Σεχού όπως και στο παρελθόν με… Ανόρθωση

Με δύο αλλαγές παρατάσσει την Ομόνοια κόντρα στη Δόξα ο Μπεργκ.

Το μεγάλο rotation των προηγούμενων αγώνων σταμάτησε καθώς η Ομόνοια καίγεται πλέον για βαθμούς και επιστροφή στις νικες.

Σε σχέση με τον αγώνα με τη Γρανάδα οι Χούμποτσαν και Βίτορ Γκόμες έμειναν στον πάγκο. Ο Σεχού πήρε θέση στο δεξί άκρο της άμυνας ενώ ο Κούσουλος στη μεσαία γραμμή πλάι στον Ζόρντι.

Ειδικά με Σεχού φάνηκε στα τελευταία ματς ότι τον εμπιστευόταν όλο και πιο πολύ ο Μπεργκ και μάλιστα τον έβαλε σε μια θέση την οποία μπορεί να καλύψει με επιτυχία, κάτι που έκανε και στο παρελθόν στην Ανόρθωση ως δεξί μπακ.

The post ΔΥΟ αλλαγές… μόνο από Μπεργκ – Σεχού όπως και στο παρελθόν με… Ανόρθωση appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σήκωσε το γάντι για τη διαμαρτυρία των κυνηγών ο ΠτΔ - «Πήρα τηλέφωνο για να σταματήσει η ταλαιπωρία, δεν θα ακολουθήσουμε την προεκλογική εκστρατεία»

Σήκωσε το γάντι για τη διαμαρτυρία των κυνηγών ο ΠτΔ - «Πήρα τηλέφωνο για να σταματήσει η ταλαιπωρία, δεν θα ακολουθήσουμε την προεκλογική εκστρατεία»

Στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026 αποδίδει διάφορες επικρίσεις κατά της Κυβέρνησης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η Κυβέρνηση δεν εμπλέκεται σε καμία απολύτως περίπτωση στην προεκλογική εκστρατεία και δεν θα ακολουθήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE