ΔΥΟ αλλαγές… μόνο από Μπεργκ – Σεχού όπως και στο παρελθόν με… Ανόρθωση

ΔΥΟ αλλαγές… μόνο από Μπεργκ – Σεχού όπως και στο παρελθόν με… Ανόρθωση

Με δύο αλλαγές παρατάσσει την Ομόνοια κόντρα στη Δόξα ο Μπεργκ.

Το μεγάλο rotation των προηγούμενων αγώνων σταμάτησε καθώς η Ομόνοια καίγεται πλέον για βαθμούς και επιστροφή στις νικες.

Σε σχέση με τον αγώνα με τη Γρανάδα οι Χούμποτσαν και Βίτορ Γκόμες έμειναν στον πάγκο. Ο Σεχού πήρε θέση στο δεξί άκρο της άμυνας ενώ ο Κούσουλος στη μεσαία γραμμή πλάι στον Ζόρντι.

Ειδικά με Σεχού φάνηκε στα τελευταία ματς ότι τον εμπιστευόταν όλο και πιο πολύ ο Μπεργκ και μάλιστα τον έβαλε σε μια θέση την οποία μπορεί να καλύψει με επιτυχία, κάτι που έκανε και στο παρελθόν στην Ανόρθωση ως δεξί μπακ.

The post ΔΥΟ αλλαγές… μόνο από Μπεργκ – Σεχού όπως και στο παρελθόν με… Ανόρθωση appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Γαλλία: Τον Λεκορνί διόρισε ξανά πρωθυπουργό ο Μακρόν

Γαλλία: Τον Λεκορνί διόρισε ξανά πρωθυπουργό ο Μακρόν

Έπειτα από μια πολιτικά ταραχώδη εβδομάδα, το όνομα του νέου πρωθυπουργού της Γαλλίας ανακοινώθηκε το βράδυ της Παρασκευής -και δεν ήταν άλλο, από αυτό του προσφάτως παραιτηθέντα Σεμπαστιάν Λεκορνί!

BEST OF TOTHEMAONLINE