ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ: Συγκάλεσε νέα σύσκεψη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για τη διαφθορά

ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ: Συγκάλεσε νέα σύσκεψη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για τη διαφθορά

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης θα προεδρεύσει σύσκεψης με οργανωμένα σύνολα ελέγχου κατά της διαφθοράς, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα (09/11) στις 10:15 το πρωί.

Σημειώνουμε πως είχε ανακοινωθεί ότι θα ακολουθούσαν και άλλες συναντήσεις, τόσο με οργανωμένα σύνολα όσο και με πολιτικούς αξιωματούχους.

Υπενθυμίζουμε πως ο ΠτΔ την περασμένη βδομάδα προανήγγειλε μέτρα για πάταξη της διαφθοράς, σημειώνοντας πως θα ήθελε να διαβεβαιώσει τον κυπριακό λαό, ακριβώς εισπράττοντας αυτό το αίσθημα αγανάκτησης, πως «δεν πρόκειται να χαριστούμε σε κανέναν, όπου ιδεολογικά και αν ανήκει».

Έκανε επίσης λόγο για την έκθεση Καλογήρου και τα κενά που εντοπίστηκαν.

Παράλληλα, σε συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Βουλής Αδάμο Αδάμου τη Δευτέρα στο Προεδρικό, συζήτησαν θέματα που εκκρεμούν ενώπιον της Βουλής των Αντιπροσώπων που έχουν να κάνουν, μεταξύ άλλων, με την πάταξη της διαφθοράς, τις εκθέσεις της Επιτροπής Greco του Συμβουλίου της Ευρώπης αλλά και τις μεταρρυθμίσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Χωρίς την παρουσία ΜΜΕ επιτόπου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 4 το απόγευμα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών την οποία φιλοξενεί στην οικία του στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας ο Ειδικός Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE