ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Περιμένει ΠΟΛΛΑ από το Νο7: ΑΤΑΚΑ Μακάρθι που λέει πολλά – «George put some magic»!

Περιμένει ΠΟΛΛΑ από το Νο7: ΑΤΑΚΑ Μακάρθι που λέει πολλά – «George put some magic»!

Είναι πραγματικότητα πως μέχρι στιγμής ο ΑΠΟΕΛ δεν βγάζει εικόνα ομάδας και ο Μικ Μακάρθι έχει αρκετή δουλειά να κάνει για να φτάσει τους γαλαζοκίτρινους στο επιθυμητό επίπεδο.

Ένας λόγος, που η ομάδα της Λευκωσίας είναι… εκτός έως τώρα, οφείλεται και στο ότι παίκτες-«κλειδιά» δεν έχουν μπει στην εξίσωση.

Μαζί με τους πολλούς, ένας είναι και ο Γιώργος Εφραίμ. Ο Κύπριος διεθνής, αν και ξεκίνησε κάπως καλά τη σεζόν, πήρε την «κατηφόρα» μαζί με όλη την ομάδα.

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Μικ Μακάρθι, περιμένει, όπως και όλοι οι άλλοι φυσικά, από τον 30χρονο να βρει τον καλό του εαυτό και να πάρει τα πάνω του.

Μάλιστα, ο Ιρλανδός, όταν πέρασε ως αλλαγή τον Εφραίμ στην αναμέτρηση ενάντια στον Εθνικό, την ώρα που χρειαζόταν γκολ ο ΑΠΟΕΛ με την μπάλα να καίει, είπε μια δυνατή ατάκα στον ποδοσφαιριστή του.

Ο 61χρονος, είπε στον Κύπριο μεσοεπιθετικό: «Γιώργο κάνε τα μαγικά σου, βάλε λίγη από τη μαγεία σου στο παιχνίδι μας».

Αυτό, δείχνει πόσο υπολογίζει στον Εφραίμ πως έχει προσδοκίες, αλλά και ότι ο ίδιος ο παίκτης, πρέπει να βγει μπροστά όταν τον χρειάζεται η ομάδα του. Εξάλλου, έδειξε πολλές φορές, πως είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής με ποιότητα.

Θ.Δ. 

The post Περιμένει ΠΟΛΛΑ από το Νο7: ΑΤΑΚΑ Μακάρθι που λέει πολλά – «George put some magic»! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παππούς Χρύσανθος: Συγκινητικά τα λόγια της συζύγου του - «Αναστήθηκε ο Χριστός, αναστηθήκαμε κι εμείς»

ΕΔΕΚ: Σε ανοδική πορεία η συσπείρωση - Η 6η έδρα - Φαβορί ο Ανδρέας Αποστόλου

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Ο Δημήτρης Κόκοτας άνοιξε τα μάτια του – Δεν έχει πια μηχανική υποστήριξη



ΠτΔ: Η Κύπρος υπέρ της δημιουργίας θέσης Επιτρόπου Άμυνας της ΕΕ

ΠτΔ: Η Κύπρος υπέρ της δημιουργίας θέσης Επιτρόπου Άμυνας της ΕΕ

Τη στήριξη της Κύπρου στην ιδέα της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, για τη δημιουργία θέσης Επιτρόπου της ΕΕ για θέματα Άμυνας, εξέφρασε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο επίσκεψής του στο φυλάκιο «Κομμόροτσος», στην Κοκκινοτριμιθιά, ενόψει των εορτών του Πάσχα. Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης συνοδευόταν από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, τον Υπουργό Άμυνας, Βασίλη Πάλμα, και τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγο Γεώργιο Τσιτσικώστα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top