Μετά τον Τσιμίκα θέλει και Σεμέδο η Λίβερπουλ!

Μετά τον Τσιμίκα θέλει και Σεμέδο η Λίβερπουλ!

Στο στόχαστρο της Λίβερπουλ βρίσκεται ο Ρούμπεν Σεμέδο σύμφωνα με πορτογαλικό ρεπορτάζ, το οποίο τονίζει ότι ο Ολυμπιακός έχει θέσει την τιμή του Πορτογάλου στόπερ στα 20 εκατ.

 

Την περίπτωση ενός ακόμη «ερυθρόλευκου», του Ρούμπεν Σεμέδο, εξετάζει η Λίβερπουλ σύμφωνα με το πορτογαλικό SIC Noticias. Όπως αναφέρουν οι Πορτογάλοι, ο Γιούργκεν Κλοπ ψάχνει στόπερ για να καλύψει τα κενά στην άμυνά της και ο 26χρονος αμυντικός του Ολυμπιακού βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα του.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι «ρεντς» προτίθενται να προσφέρουν 5ετές συμβόλαιο στον Σεμέδο, ενώ ο Ολυμπιακός έχει θέσει ως τιμή εκκίνησης στις διαπραγματεύσεις τα 20 εκατ. ευρώ.

Πηγή: Sdna.gr

The post Μετά τον Τσιμίκα θέλει και Σεμέδο η Λίβερπουλ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παγκόσμιος συναγερμός για την κρίση στη Μέση Ανατολή: Τι σηματοδοτούν οι ιρανικές επιθέσεις σε αμερικανικές βάσεις

Παγκόσμιος συναγερμός για την κρίση στη Μέση Ανατολή: Τι σηματοδοτούν οι ιρανικές επιθέσεις σε αμερικανικές βάσεις

Η παγκόσμια κοινότητα παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα, τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, καθώς το Ιράν τήρησε την υπόσχεσή του για αντίποινα σε αμερικανικές βάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE