ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δημητρίου: «Είναι σημαντικό να…» – Τι ΕΙΠΕ για ντέρμπι με Απόλλωνα και για τη συμφωνία που δεν τηρήθηκε από τις Ευρωπαϊκές μας ομάδες

Δημητρίου: «Είναι σημαντικό να…» – Τι ΕΙΠΕ για ντέρμπι με Απόλλωνα και για τη συμφωνία που δεν τηρήθηκε από τις Ευρωπαϊκές μας ομάδες

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης στον Super Sport FM.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Τι γίνεται στην ΑΕΚ; «Συνεχίζεται η προετοιμασία και περιμένουμε να ενσωματωθούν οι διεθνείς. Απαρτία θα προκύψει από την Πέμπτη. Ο Σπιρόφσκι επέστρεψε, την Πέμπτη επιστρέφει ο Τρισκόφσκι και περιμένουμε τους Τέουνκενς και τους διεθνείς με την Εθνική Ανδρών της Κύπρου Ιωάννου και Μακρή. Το σημείο στο οποίο ήρθε η διακοπή μας ωφέλησε για να περιορίσουμε τα προβλήματα μας. Ο Μόισοφ, ο Αναστασίου, ο Έκτορ είναι διαθέσιμοι. Να επιστρέψουν και οι διεθνείς για να δούμε την κατάσταση τους. Είναι τιμωρημένος ο Ιωάννου και εκτός είναι ο τραυματίας Άμπραχαμ».

Για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα:
 «Όταν παίζεις ντέρμπι το κίνητρο είναι δεδομένο. Εμείς προερχόμαστε από ήττα και είναι σημαντικό να βγάλουμε αντίδραση και να βρούμε τον τρόπο να πάρουμε τη νίκη. Μπαίνουμε και σε ένα γεμάτο πρόγραμμα με Απόλλωνα, μετά νοκ-άουτ ματς Κυπέλλου με την ΑΕΛ και είναι σημαντικό να επιστρέψουμε στις επιτυχίες»

Για την επιτυχία των Σκοπιανών σας να προκριθούν στο 
EURO: «Είναι τεράστια η πρόκριση που πέτυχαν οι Τρισκόφσκι και Σπιρόφσκι μια είμαστε περήφανοι που θα μας εκπροσωπήσουν αν είναι στην κλήση του EURO. Για τους υπόλοιπους διεθνείς ήταν σημαντικό που επέστρεψε στις νίκες η Εθνικής μας και έπαιξε και ο Θωμάς Ιωάννου. Ο Τέουνκενς είναι στο Βέλγιο στις ελπίδες και αγωνίζεται».

Για το γεγονός ότι δεν τηρήθηκε η συμφωνία για τα χρήματα της Ευρώπης:
  «Η θέση μας έχει μεταφερθεί από τον πρόεδρο. Τα συζητούν καθημερινά, αφορά τους προέδρους».

The post Δημητρίου: «Είναι σημαντικό να…» – Τι ΕΙΠΕ για ντέρμπι με Απόλλωνα και για τη συμφωνία που δεν τηρήθηκε από τις Ευρωπαϊκές μας ομάδες appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Κεντρικές Φυλακές: Εντοπίστηκαν μπάλες ποδοσφαίρου που είχαν μέσα κινητά - Φαίνεται να ρίχθηκαν από την νεκρή ζώνη

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Τρόμος στη Γαλλία: Αστυνομικοί σκότωσαν άνδρα που επιχείρησε να κάψει συναγωγή

Δημήτρης Σταρόβας: Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα στο νοσοκομείο - Φίλοι και συγγενείς ανησυχούν



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top