ΠΑΡΑ-THEMA

Αβέρωφ Αλεπού… Ορίστε πως δικαιολόγησε την φωτογραφία με τα πουλιά που ανάρτησε ο Πρ. του ΔΗΣΥ στο Twitter

Αβέρωφ Αλεπού… Ορίστε πως δικαιολόγησε την φωτογραφία με τα πουλιά που ανάρτησε ο Πρ. του ΔΗΣΥ στο Twitter

Μπορεί ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, να βρισκόταν σε παιχνιδιάρικη διάθεση, τώρα που ανοίγει και ο καιρός, ή να ήθελε να διαβάσουμε πίσω από το νόημα των λέξεων της ρήσης, η οποία αναφέρει «Η Αλεπού έξυπνα και πονηρά... Τα πουλάκια πιάνει και γελά».

Το Tweet με την σχετική φωτογραφία, έχει χτυπήσει κόκκινο, ενώ τα σχόλια πέφτουν βροχή από χθες, μετά την δημοσίευση από τον ίδιο τον κύριο Νεοφύτου, μιας φωτογραφίας του με σορτσάκια σε πλακόστρωτο, με τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ, να απλώνει το χέρι του, κάνοντας ότι θα αρπάξει τα κοτοπουλάκια.

Το μέλος του Π.Γ του ΑΚΕΛ, Χρίστος Χριστοφίδης, προεκτείνει και σχολιάζει επιχειρώντας να ερμηνεύσει και να ενημερώσει τον κόσμο για το νόημα του Tweet του κυρίου Νεοφύτου.

Παρακολουθώντας προφανώς τα σενάρια που έπαιξαν μετά την ανάρτηση του, ο Αβέρωφ Νεοφύτου θέλησε ο ίδιος να ξεκαθαρίσει με νέο του Tweet.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέλος στη συνεργασία Κράτους με ΚΙΤΙΟΝ για μαρίνα-λιμάνι Λάρνακας

Τροχαίο στη Λάρνακα: Ένα πρόσωπο στο νοσοκομείο – Δείτε βίντεο

«Φωτοβολταϊκά για όλους»: Κάποιες εταιρείες δεν παρέχουν την εγγύηση των εφτά χρόνων λέει ο Σύνδεσμος Καταναλωτών

Μονή Αββακούμ: Απαντούν οι δικηγόροι των μοναχών στον Αρχιεπίσκοπο – Τα 20 σημεία για το καταστατικό της Εκκλησίας

Ληστές σκότωσαν γνωστό 38χρονο ηθοποιό - Συγκλονισμός στα διεθνή ΜΜΕΠρόεδρος ΕΒΕΛ Λάρνακας στο «T»: Υπάρχει ενδιαφέρον και από Κύπριους επιχειρηματίες για το λιμάνι και τη μαρίνα -  Έγιναν λάθη

Πρόεδρος ΕΒΕΛ Λάρνακας στο «T»: Υπάρχει ενδιαφέρον και από Κύπριους επιχειρηματίες για το λιμάνι και τη μαρίνα - Έγιναν λάθη

«Δεν είναι το τέλος του κόσμου» δηλώνει στο «T» ο Πρόεδρος του ΕΒΕΛ Λάρνακας Νάκης Αντωνίου κληθείς να σχολιάσει τη διακοπή της σύμβασης με την Kition Ocean Holdings.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top